Web Analytics

CASA JUDEȚEANĂ DE PENSII ARGEȘ : AU FOST REPARTIZATE UN NUMĂR DE 181 BILETE DE TRATAMENT BALNEAR

de | 25.04.2021 10:27 | Actualitate, Politica si Administratie

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță faptul că pentru a patra serie din acest an, cu date de plecare in perioada 8 – 12 mai 2021, au fost repartizate un numar de 181 bilete de tratament balnear in stațiunile: Amara, Buzias, Căciulata, Covasna, Eorie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Neptun, Olănești, Pucioasa, Saturn, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Vatra Dornei.

Eliberarea biletelor se face pana la data de 30 aprilie 2021, conform planificarii care este anuntata telefonic fiecărui beneficiar. 

 

 

CITEȘTE ȘI: APĂ CANAL 2000 SA – anunț de interes pentru agenții economici

 

 

 

De asemenea aflăm faptul că au rămas 48 de bilete pentru care nu au fost solicitări in stațiunile: 1 Mai, Amara, Covasna, Moneasa, Neptun, Ocna Sugatag, Olănești, Pucioasa, Tușnad.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natura salarială care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția. Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2021 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie. 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ” AU FOST REPARTIZATE UN NUMĂR …” . Pe cand vremea ti s-a dus, poti sa zici/scrii orice ; oricum, nu mai conteaza !