Jurnalul de Arges
  • Prima pagină
  • Actualitate
  • Politica si Administratie
  • Dezvaluiri
  • Economie
  • Opinii
  • Cultura
  • Sport
  • PRINT
    • Culise
    • Jurnalul Universitar
    • Omul saptamanii
    • Blitz
    • Caricaturi
    • Arhiva PDF
No Result
View All Result
  • Prima pagină
  • Actualitate
  • Politica si Administratie
  • Dezvaluiri
  • Economie
  • Opinii
  • Cultura
  • Sport
  • PRINT
    • Culise
    • Jurnalul Universitar
    • Omul saptamanii
    • Blitz
    • Caricaturi
    • Arhiva PDF
No Result
View All Result
Jurnalul de Arges

Ultimele știri

seban

Ionuţ Şerban a ajuns la meciul 100 pentru FC Argeş

10 ore ago
Comisia Europeană dezinformare_covid_1

Prefectura Argeș: Persoanele care sosesc din țările cu risc epidemiologic trebuie să prezinte certificatul unui test negativ Covid

10 ore ago
La Ștefănești, mâine, este supus aprobării proiectul de înființare a Poliției Locale 1

La Ștefănești, mâine, este supus aprobării proiectul de înființare a Poliției Locale

14 ore ago
covid-19. Situație națională

Covid-19. Județul Argeș continuă să fie printre județele cel mai puțin infectate din România

14 ore ago

Categorii

  • Actualitate
  • Bani europeni
  • Blitz
  • Caricaturi
  • Culise
  • Cultura
  • Dezvaluiri
  • Economie
  • Home
  • Jurnalul Universitar
  • Omul saptamanii
  • Opinii
  • Politica si Administratie
  • Sport
  • Turism

Carnea curcanului Peneş cucereşte şi Curtea de Argeş

Carnea curcanului Peneş cucereşte şi Curtea de Argeş 2
byJurnal de Arges
8 ani ago
in Actualitate

Carnea curcanului Peneş cucereşte şi Curtea de Argeş 3# Afluenţă de clienţi încă de la deschidere # Cătălin Muntean, managerul companiei Galli Gallo, cea care deține brandul Peneș a inaugurat personal magazinul din Orașul Basarabilor. Joi, 6 septembrie a.c, a avut loc inaugurarea magazinului „Peneş” din Curtea de Argeş, deschis de compania Galli Gallo din Codlea, firmă cu capital integral românesc, nr. 1 în producerea și comercializarea cărnii de curcan. Magazinul, care este situat ultracentral, pe strada Negru Vodă, nr. 6-8, la parterul fostului Hotel Regal, peste drum de magazinul Vidraru, a fost luat cu asalt încă din prima zi. Ca și în cazul magazinului inaugurat în luna iulie la Pitești, numeroşii clienţi din Curtea de Argeș prezenţi la inaugurare și cărora personalul magazinului abia le-a făcut faţă, după cum o dovedesc și fotografiile făcute de noi, au putut degusta semi-preparatele din carne de curcan şi s-au bucurat de preţuri promoţionale. La inaugurarea magazinului din Orașul Basarabilor a participat și managerul grupului de firme Galli Gallo, Cătălin Muntean, căruia i-am solicitat un interviu pe care vi-l propunem în continuare.

„Produsele noastre sunt naturale, fără E-uri, conservanți și coloranți”

Carnea curcanului Peneş cucereşte şi Curtea de Argeş 4# Al câtelea magazin din lanțul „Peneş” este cel pe care l-aţi inaugurat astăzi, în Curtea de Argeş?
– Cred că al 97-lea sau al 98-lea, la nivel naţional.
# Cum explicați succesul produselor din carne de curcan comercializate sub brandul „Peneş”?
– E simplu, produsele noastre sunt naturale, fără E-uri, conservanţi sau coloranţi. Preparatele şi semipreparatele crude sau fiert-afumate nu conţin emulsii sau proteine vegetale. Sunt afumate cu rumeguş de esenţă tare, de obicei fag sau stejar, bine selectat şi uscat.
# Carnea de unde provine?
– Curcanii sunt obţinuţi în ferme proprii şi abatorizaţi în cel mai modern abator din Europa și care, evident, este al nostru.
# Cum se realizează aprovizionarea magazinelor?
– Aprovizionarea se face zilnic, produsele fiind transportate în siguranţă, cu o flotă proprie, formată din 34 de maşini. Transportarea produselor se realizează la o temperatură cuprinsă între 0 şi 4°C, cea recomandată pentru carnea refrigerată.
# Cum sunt celelalte magazine „Peneş” din ţară, raportat la cel din Curtea de Argeș? Mă refer la amenajare şi dotări…
– Trebuie să știți că toate magazinele pe care le deţinem în țară sunt la nivelul celui de aici, din Curtea de Argeș. Am investit în camere frigorifice, gresie, faianţă şi tot ceea ce este necesar pentru a desfăşura o bună activitate conform standardelor europene specifice companiei Galli Gallo.
# Bănuiesc că şi vânzările sunt pe măsură, având în vedere aglomeraţia pe care o observ în magazin…
– Vânzările noastre sunt într-o permanentă creştere, însă acest lucru nu ne miră. După cum ştim, carnea de curcan este foarte sănătoasă, fiind bogată în complexul de vitamine B, seleniu organic şi are un conţinut foarte scăzut de colesterol.

„Vom deschide un magazin la Câmpulung și încă două în Pitești”

Carnea curcanului Peneş cucereşte şi Curtea de Argeş 5# Cam care este profilul clienţilor magazinelor „Peneş”. Cum sunt ei în general, vârstnici sau tineri?
– Sunt din toate categoriile pentru că trăim într-o perioadă în care românii încep să pună din ce în ce mai mult accent pe hrana sănătoasă. Trebuie să recunosc însă că există un interes deosebit pentru carnea de curcan, care e cumpărată, în general, de persoane vârstnice. Aceste persoane, deşi au un venit mic, doresc să mănânce sănătos. Oamenii mănâncă mai puţin, dar mai sănătos.
# Cam ce sumă aţi investit până acum în lanţul de magazine „Peneş Curcanul”?
– Câteva zeci de milioane de euro, dintre care 10 milioane de euro au fost fonduri europene. Avem în momentul de față 5 programe accesate şi implementate.
# Întenționați să deschideți şi alte magazine în judeţul Argeş?
– Da, vom extinde actuala reţea de magazine din județul dvs, formată din cele trei unități existente deja, la Pitești, Mioveni și Curtea de Argeș. Urmează să deschidem un magazin şi în Câmpulung şi încă unul sau chiar două magazine în Piteşti. Analizăm cu atenție piaţa și vom vedea ce facem în continuare.
# Sunteţi mulţumit de felul cum decurg vânzările la magazinul din Piteşti, de exemplu, care n-are nici două luni de când a fost deschis ?
– Magazinul din Piteşti este unul din cele mai bune magazine ale noastre, dacă nu chiar cel mai bun.
Iustina HARCO-BURCEA

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required


Related Posts

seban
Actualitate

Ionuţ Şerban a ajuns la meciul 100 pentru FC Argeş

04/02/2021 - 19:34
Comisia Europeană dezinformare_covid_1
Actualitate

Prefectura Argeș: Persoanele care sosesc din țările cu risc epidemiologic trebuie să prezinte certificatul unui test negativ Covid

04/02/2021 - 19:12
La Ștefănești, mâine, este supus aprobării proiectul de înființare a Poliției Locale 6
Actualitate

La Ștefănești, mâine, este supus aprobării proiectul de înființare a Poliției Locale

04/02/2021 - 16:00
covid-19. Situație națională
Actualitate

Covid-19. Județul Argeș continuă să fie printre județele cel mai puțin infectate din România

04/02/2021 - 15:58

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate.


  • IANUARIE FINANCIAR Liber la energie, liber la restaurante, dar vaccinarea s-a poticnit
  • IANUARIE FINANCIAR Luna ianuarie în cifre
  • IANUARIE FINANCIAR BET depăşeşte căderea provocată de şocul Covid-19
  • Vânzările din comerţul cu amănuntul, în consolidare în luna decembrie
  • FAO: Cea mai mare creştere a preţului alimentelor la nivel global din ultimii opt ani şi jumătate
  • Şi politicienii merg la doctor... nu-i aşa?
  • CONF. UNIV. DR. DIANA PĂUN: "Educaţia pentru sănătate trebuie să fie materie obligatorie în şcoli"
  • PIAŢA MONETARĂ Dobânda la depozitele overnight a scăzut la 1,12%
  • Fabrica de Ulei Mândra, succesoarea Întreprinderii de Ulei Bârlad, este în căutare de investitori

Next Post
Va mai sponsoriza Prodănel echipa de handbal Oltchim? 7

Va mai sponsoriza Prodănel echipa de handbal Oltchim?

  • Contact
  • Confidențialitate
  • Cookies

Redacție

  • Redactor șef: Gabriel Grigore;
  • Manager: Cristian Vasile;
  • Director economic: Claudia Sima;
  • Secretar general de redacţie: Alina Crângeanu;
  • Senior editor: prof. dr. Cornel Carp, avocat Maria Cristina Leţu, doctor în Drept;
  • Redacţia: Marius Ionel, Cornel Drăghici, Cătălin Ion Butoiu, Mari Tudor, Izabela Moiceanu, Marian Staicu, Cristina Simion;
  • Corectură: Corina Grigore;
  • Grafică: Bogdan Pintilie;
  • DTP și procesare imagine: Cristian Radu.

Contact:

  • e-mail: jurnaldearges@gmail.com
  • Tel: 0248.221774
  • Fax Contabilitate: 0248.223271

 

TRAFIC

© 2020 Jurnal de Argeș - partener în rețeaua PressHub.

No Result
View All Result
  • Prima pagină
  • Actualitate
  • Politica si Administratie
  • Dezvaluiri
  • Economie
  • Opinii
  • Cultura
  • Sport
  • PRINT
    • Culise
    • Jurnalul Universitar
    • Omul saptamanii
    • Blitz
    • Caricaturi
    • Arhiva PDF

© 2020 Jurnal de Argeș - partener în rețeaua PressHub.