Web Analytics

”Caravana Tinereții” în Pitești de Ziua Națională a Tineretului

de | 1.05.2017 09:31 | Actualitate

tineret pitestiMinisterul Tineretului și Sportului, prin Casa de Cultură a Studenților Pitești și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, Primăria Pitești și Consiliul Local Pitești prin Centrul Cultural Pitești, Inspectoratul Școlar Județean Argeș prin Palatul Copiilor Pitești, Universitatea din Pitești, organizează pe data de 2 Mai, de Ziua Națională a Tineretului, „Caravana Tinereţii”.

Evenimentul este programat între orele 18:00- 20:00, în centrul Piteștiului. De asemenea, de la orele 10:00 la 20:00 este programată Ziua Porţilor Deschise CCS.

Carnavalul stradal ”Caravana Tinereții” se va desfășura pe traseul Casa de Cultură a Studenților Pitești – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret – Consiliul Județean Argeș – Piaţa Primăriei Municipiului Piteşti și va cuprinde o serie de momente culural-artistice-sportive, schție de teatru, coregrafii de dans și demonstrații sportive – Zumba în spații nonconvenționale.

Printre participanții la parade, amintim: Starfix, Andrei Magician, Clubul Latin Street Dance, Trupa de teatru Robertino, Trupa de teatru AD-HOC, Stars Models, Ansamblul de dansuri populare ”Muguraș” – Marin Scarlat, Cantautorul Tiberiu Hărăguș și o parte a Grupului pe care îl coordonează, Folk ”P620”, de la Centrul Cultural Pitești, Kendama – Pitești Squad, Zumba cu Roxana Copaci, Lică Alexandru (locul II la Dansez pentru tine), concurs de shooting în pijamale, soliști, mascote – personaje, activități de jonglerie, de acrobație cu monociclu, demonstrații karate, body panting, face panting şi multe alte surprize.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ion Cojocaru

Proiectul ,,Pădurea cu Povești Nemuritoare”, derulat de Fundația „Conservation Carpathia” și...

Ultimele articole