Web Analytics

Caracatiţa primăriţei Jenica Dumitru de la Ştefăneşti

de | 23.08.2018 14:00 | Culise

Promiteam, în urmă cu o lună, atunci când am publicat o primă parte, că vom reveni pe tema împărțirii sferelor de influență la și pe lângă Primăria Ștefănești între viceprimarul Ion Mihalcea și edilul Ioana Jenica Dumitru. Am prezentat, deja, lista persoanelor loiale vicelui Mihalcea, astfel că ne-a parvenit acum la redacție și cea cuprinzând oamenii primăriței, documentul fiind intitulat „Caracatița. Jenica Dumitru”.
„Dumitru Adrian, soțul Jenicăi Dumitru – nume cu rezonanțe de mafiot «Santorelli», după modelul sicilian. Negociază posturile scoase la concurs, analizează ofertele și face propuneri după principiul «cine dă mai mult, acela este susținut». Nu este angajat al Primăriei Ștefănești, dar prestează două norme voluntar, inclusiv asigură sonorizarea, selectarea urlătorilor la mitingurile propuse sau aprobate de soția sa (vezi acțiunile din iarna și primăvara anului 2018). Amenință, înjură, jignește și acuză pe toți cei care nu s-au predat, cu arme și bagaje, primăriței I.J. Dumitru (inclusiv ziariști sau oameni politici).
Fiul Jenicăi Dumitru, implicat în Clubul Sportiv Viitorul (Negru) al Ștefăneștilor, face și desface, împreună cu Păun Florin, tot ce trebuie în materie de tocat banii publici. Mai mult, Păun i-a cedat efectiv conducerea clubului după faptele de glorie din iarna lui 2018, când a adus galeria și sportivii să urle în ședințe și mitinguri contra lui Mihalcea și a PSD-ului.
Viitoarea noră a familiei I.J. Dumitru a fost parașutată pe un post de mare răspundere la Serviciul financiar-contabil condus de nepoata vicelui Mihalcea. Cum a ajuns acolo? Ce examene sau concursuri a câștigat? Răspunsul îl știe numai secretarul primăriei, I. Georgeta, cea fără de care nu se poate face niciun matrapazlâc în Primăria Ștefănești.
Păun Florin, președintele clubului privat Viitorul (club căpușă de tocat banii publici), sare precum puricele din câine în câine. L-a tocat pe Bărbuceanu (fostul primar) și, când acesta nu a mai vrut să finanțeze ingineriile infracțional-sportive, l-a trădat și a fugit la Mihalcea. Acum l-a trădat și pe acesta și este bine așezat pe lângă «firma Jenica Dezastru». Se pare că Păun, deși a fost bine îngrăunțat de la bugetul local de Mihalcea și de Jenica, a fugit în Italia. A închis și cele două magazine, creditorii îl caută, Fiscul de asemenea. S-ar părea că nu mai are nici obiectul muncii, după ce Gelu și Jenica au hotărât să se împace.
Dimcea Florin, pus de Mihalcea și de Jenica director peste sălile de sport (piste, stadioane ș.a), este contra a tot ce este bun în Ștefănești. Oamenilor le este frică să mai trimită copiii la sala de sport unde lucrează, fiind acuzat în trecut că ar fi abuzat de o minoră, dar nimeni nu aude și nu vede nimic, pentru că este cățelul de casă al primăriței.
Gubavu Marian, consilier PAM, a trecut cu toate armele în tabăra primăriței, cu tot cu albumul foto în care apare în posturi discutabile. Nimic de zis, este viața lui intimă, s-o trăiască așa cum vrea, în chiloți tanga, rochii, sutiene și pantofi cu toc. Dar de ce să facă experiențe politico-sado-masochiste cu viața noastră? Ce ziceți, domnule senator Mircea Andrei, cu ăsta susțineți Argeșul și Muscelul? Ori chiar dvs. l-ați trimis la Jenica?
Ginerele fostei mare blonde Argentina de la Mioveni. Și-a făcut «culcuș» la Ștefănești. Este arbitru de fotbal, are origine sănătoasă și recomandări pe măsură. Deci, tocmai bun pentru a deveni administratorul Orașului Ștefănești. Cu cine a concurat? Când a fost concursul?
Carmen Neșu, tocmai bună pentru a pune lucrurile la punct din punct de vedere juridic la Primăria Ștefănești. Putem spune că fata și-a atins scopul. A anulat orice fărâmă de noțiune de drept și dreptate. În rest, procese pierdute, acțiuni respinse, cetățeni târâți pe drumuri și batjocoriți. Poate ne dă niște explicații cu privire la legalitatea concursului.
Liviu Biruță, inginer constructor de perspectivă și care ține loc de arhitect. Concursul… trucat, bine lucrat, urmare a sponsorizării din 2016 făcute de Biruță SRL. În rest, mai vorbim la viitoarele verificări. Temă de meditație. Ce spuneți, domnule inginer care țineți loc de arhitect, despre legalitatea investiției de pe Strada Sticlelor, ultima clădire până în calea ferată? Pe noi ne persecută primăria pentru un gard sau un coteț. Pe ceilalți de ce îi ocrotiți? După care lege merge «asociația familială Primăria Ștefănești»? Vrem răspunsul scris la ziar și după aceea să vă dați demisia!
Corboș Maria, inspector la Registrul Agricol, cea mai veche angajată din Primărie. Trebuia să se pensioneze, dar a fost convinsă să rămână având ca temă supravegherea colegilor care țin cu familia Mihalcea ș.a.
Lavinia Năstase, noul director al Centrului Cultural, fost consilier de imagine al doamnei Jenica Dezastru. Pentru toate meritele anterioare anilor 2016-2018 a fost promovată prin concurs aranjat și ilegal pe un post pe care nu îl merită din niciun punct de vedere. Și-a atins scopurile prin trădarea făcută de Mihalcea și consilierii PSD, care au votat o hotărâre despre care, ani de zile, au susținut că este ilegală. Aceasta, plus înțelegerea cu privire la aprobarea investițiilor (Oțelești-Marcea) – 60 de miliarde vechi fără TVA – plus afacerea de pe Drumul Sticlelor au fost prețul trădării, dar și al împăcării.
Luiza Dobrescu, fost consilier personal al fostului primar Bărbuceanu. După ce a plâns puțin, s-a reorientat și a criticat puternic binomul Mihalcea-Jenica. A venit în forță la masa negocierilor. S-a împăcat cu Jenica, Mihalcea și Lavinia Năstase și a devenit noul susținător al grupului de la conducere. Peste câtva timp, Luiza din nou s-ar putea să plângă. Dar îi spunem de pe acum: «nu mai plânge Luiza! Plânsul e de formă. Jana nu e moartă! Jana se transformă!»”
ELECTRO-CUTARE

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii