Web Analytics

Cântăreaţa Monica Anghel a cumpărat o clădire lângă vila primarului Proca

de | 10.08.2016 21:38 | Dezvăluiri

# Artista spune că vrea să facă un…cămin cultural, în timp ce surse din primărie vorbesc de un centru de echitaţie

Deşi Berevoeşti este comuna ce are, mai nou, sclavia ca brand, localitatea este cunoscută şi pentru numeroase peisaje spectaculoase oferite turiştilor. Iar o investiţie aici, până nu demult, putea fi considerată o adevărată mină de aur. Aşa a considerat şi cântăreaţa Monica Anghel, care, la sfârşitul anului trecut, a achiziţionat o clădire ce aparţinea fostului producător muscelean de cherestea şi mobilier „Stâlpeni Forestal”. Celebra cântăreaţă ar fi achiziţionat printr-o firmă, nu pe persoană fizică, 2.500 de metri pătraţi, teren destinat, conform surselor din Primăria Berevoeşti, pentru realizarea unui centru de echitaţie.

Numai că, între timp, Monica Anghel pare să se fi reorientat, de la centru de echitaţie spre… cămin cultural. „În primul rând, eu cu părinţii mei, care sunt artişti plastici, cu tatăl meu, cu mama şi fratele meu, ne dorim să facem acolo un centru cultural. O să dezvoltăm ceva, nu vă pot spune mai multe în acest moment. În momentul când va fi gata, cu siguranţă veţi afla şi dvs, ca toată lumea evident. Merg pentru ceva de calitate, ceva frumos”, ne-a declarat artista.

„Eu nu am nicio legătură cu cazul de sclavi de la Berevoeşti. Este un loc care mie îmi place extraordinar de mult”

Şi pentru că terenul pe care se află clădirea achiziţionată este la nici 5 km de satul Gămăceşti, cătunul de romi unde au fost descoperiţi mai mulţi sclavi, am întrebat-o pe Monica Anghel, dacă scandalul de sclavie îi poate afecta investiţia: „Eu nu am nicio legătură cu povestea asta. Eu am fost doar de câteva ori în zonă, nu are nicio legătură una cu alta. Într-un fel, din zona aceea provin şi eu din partea mamei pentru că bunicul meu era din Cepari. Vărul meu are o căbănuţă acolo. Am rude acolo şi nu are nicio legătură una cu alta. Acela este un loc care mie îmi place extraordinar de mult”, a mai adăugat cântăreaţa. Despre termenul realizării lucrării, Monica Anghel ne-a mărtusit: „Îmi e greu să vă spun când se va realiza. Este o chestiune care necesită o investiţie şi trebuie să avem puţină răbdare pentru că lucrurile astea nu se pot realiza pocnind din degete. Nici nu sunt o persoană care să fiu multimilionară şi să arunc cu banii în stânga şi în dreapta pentru că nu-mi pasă. Nu l-am cumpărat pe persoană fizică, ci pe firmă pentru că va fi o firmă care va funcţiona acolo”. Am întrebat-o la final, pe Monica, şi dacă îl cunoaşte pe primarul din Berevoeşti, iar răspunsul ei a fost următorul: „Da, ne-am întâlnit de două ori. Ne-am salutat, bună ziua-bună ziua, ce mai faceţi? şi cam atât. Nu am cumpărat niciun teren de la primar”.
Era să uităm! Întâmplător sau nu, proprietatea Monicăi Anghel se află în vecinătatea domeniului public unde se ţine celebrul târg de cai, dar şi mai interesant în vecinătatea vilei primarului Florin Bogdan Proca. Vorba Monicăi, „bună ziua-bună ziua” şi… cam atât. Alex Vlaicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii