Web Analytics
scris sâmbătă, 05.10.2024

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR

CCR a anunțat, sâmbătă, că s-au depus 7 contestaţii care vizează candidaturile lui Mircea Geoană, Diana Şoşoacă, Nicolae Ciucă, Kelemen Hunor şi Ludovic Orban.

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR

Candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale a fost respinsă sâmbătă, 5 octombrie, de judecătorii Curții Constituționale, au transmis surse CCR pentru Știrile ProTV.

„Din conduita și din declaratiile publice ale doamnei Șoșoacă, rezultă că aceasta nu poate asigura respectarea Constituției”, au motivat judecătorii CCR.

Citește și: Cei mai bogați și cei mai săraci candidați din cursa pentru Cotroceni

Curtea Constituţională a amânat, sâmbătă, pentru ora 21:00, verdictul pe contestaţiile candidaturilor lui Mircea Geoană şi Ludovic Orban, iar contestaţiile care îi vizează pe Nicolae Ciucă şi Kelemen Hunor au fost respinse. În plus, CCR a respins contestaţia făcută cu privire la respingerea de către BEC a candidaturii lui Miron Cozma, conform News.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...