Web Analytics
scris duminică, 09.06.2024

Candidat la Primăria Brașov, reținut de polițiști după ce a amenințat-o cu moartea pe șefa Biroului Electoral Județean

Caz șocant în municipiul Brașov. Un candidat independent la Primăria orașului a fost reținut pentru 24 de ore, după ce i-ar fi trimis un e-mail de amenințare președintei Biroului Electoral Județean. Mai mult, potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, când a fost reținut, bărbatul părea a fi drogat.

Candidat la Primăria Brașov, reținut de polițiști după ce a amenințat-o cu moartea pe șefa Biroului Electoral Județean

Surse judiciare citate de presa locala susțin că politicianul ar fi amenințat-o pe președinta BEJ, judecătoarea Constantinescu Nicoleta, că o violează si o omoară. Aceleași surse au precizat că bărbatul era sub influența drogurilor când a fost reținut pentru 24 de ore de către oamenii legii.

Citește și: Poliția a găsit buletine de vot deja ștampilate într-o secție din Sectorul 2 din București

Nicolae Florin Dogar, candidat independent la Primăria Braşov, a fost reţinut noaptea trecută după ce a ameninţat-o pe şefa Biroului Electoral Judeţean. Reţinerea acestui candidat pentru acuzaţia de ultraj a fost confirmată de către oficialii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, care au precizat că vor reveni cu informaţii după audierea de către procurorul de caz, relataza BizBrasov. Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean nu au vrut să comenteze situaţia în contextul în care este o anchetă în desfăşurare. „Cauza este în competenţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, fapt pentru care activităţile de urmărire penală se desfăşoară exclusiv de către procurorul de caz”, au declarat pentru BizBrasov reprezentanţii IPJ Braşov.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...