Când va fi înmormântată marea actriță Ileana Zărnescu

de | 20.02.2017 08:26 | Actualitate

ileana zarnescuMare pierdere pentru Teatrul Alexandru Davila din Piteşti! Week-end-ul trecut marea actriţă Ileana Zărnescu a plecat la ceruri!

Actriţa a murit la Spitalul Judeţean Argeș, la onorabila vârstă de 79 de ani. Trupul neînsufleţit al actriţei este depus la capela Bisericii Maica Precista de pe strada Crinului.

Slujba de înmormîntare va avea loc marți, la ora 12, la aceeaşi biserică, iar înmormîntarea, la Cimitirul Sf. Gheorghe din Piteşti.

Ileana Zărnescu a debutat la Piteşti, sub numele de Ileana Angelescu, în 1961, în rolul Băciţa din Înşir’te mărgărite, de Victor Eftimiu, în regia lui Sorin Grigorescu. A devenit soţia actorului, regizorului, fondatorului Secţiei de Estradă şi directorul Teatrului Alexandru Davila, Constantin Zărnescu.

În septembrie 2007 a primit titlul de Cetăţean de onoare al judeţului Argeş din partea Consiliului Judeţean Argeş. În cei peste 45 de ani petrecuţi pe scena piteşteană, a interpretat peste 120 de roluri.

M.I.

Acest articol este despre: ileana zarnescu,inmormantare,teatru al davila

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Peste 500 de cazuri noi Covid-19 au fost înregistrate, în Argeș
Peste 500 de cazuri noi Covid-19 au fost înregistrate, în Argeș

SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ DIN JUDEȚUL ARGEȘ – COVID 19Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 3,88 (ieri 3,32) -persoane...

Bărbat trimis în judecată pentru că s-a urcat băut la volan
Bărbat trimis în judecată pentru că s-a urcat băut la volan

În ziua de 21 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Din cercetări a rezultat că la data de 07 august 2021, un bărbat de 52...