Web Analytics

Când o vedem pe Simona Halep din nou în acțiune?

de | 28.07.2020 21:22 | Sport

Simona Halep a decis să nu participe la Palermo Ladies Open, turneu ce debutează pe 3 august, în Italia, urmând să revină, cel mai probabil, în circuitul oficial WTA la Prague Open, în perioada 10-16 august.

În calendarul Simonei Halep din acest sezon se mai află turneele de la Madrid (14-20 septembrie), Roma (21-27 septembrie) și Grand Slam-ul de la Roland Garros (27 septembrie – 11 octombrie).

Obiectivul numărul 1 în 2020: Roland Garros

Evident, French Open, turneul preferat al Simonei, este principalul obiectiv al acestui an 2020, atât de dificil pe plan mondial și sportiv, iar partea cea mai frumoasă este că Simona Halep este creditată cu prima șansă la trofeu de către bookmakerii sport.netbet.ro – la o cotă de 6.00. Pe 2 și 3 în topul favoritelor se află americanca Serena Williams și australianca Ashleigh Barty, ambele beneficiind de o cotă de 10.00 pentru trofeul Roland Garros. Cotele sunt preluate din oferta NetBet – operatorul de jocuri de noroc online licențiat în România ce oferă pariuri sportive, poker și cele mai multe jocuri de cazino – peste 2.000 – la adresa https://casino.netbet.ro/.

Prezentarea turneelor la care Simona Halep ar putea juca în 2020

Prague Open (10-16 august) – Un alt turneu pe zgură la care Simona Halep este principala favorită. Și acest turneu este dotat cu premii în valoare de 225.000 de dolari, dar competiția va fi acerbă. Dintre jucătoarele din top 10 WTA, elvețianca Belinda Bencic a confirmat și ea prezența. De asemenea, Petra Martic, Elena Rybakinaa, Marketa Vondrousova și Maria Sakkari vor fi și ele prezente la Praga. În schimb, Petra Kvitova și Karolina Pliskova, cele mai bune jucătoare ale Cehiei, vor absenta.

Mutua Madrid Open (14-20 septembrie) – Turneul de la Madrid îi este foarte drag Simonei Halep. Nu doar că este patronat de Ion Țiriac, dar l-a și câștigat de două ori. Simona a spus tot timpul că se simte că acasă la Madrid, motiv pentru care și joacă atât de bine. Anul trecut a jucat finala și a fost învinsă de Kiki Bertens cu 6-4, 6-4. Din acest motiv va avea însă o revanșă de luat. Lista cu jucătoarele înscrise nu a fost încă definitivată, dar este clar că vor fi multe sportive din top 10 WTA.

Internazionali BNL D’Italia (21-27 septembrie) – Competiția de la Roma este una la care Simona Halep a ajuns în două finale. Anul trecut a fost învinsă însă în turul 2 de Marketa Vondrousova, astfel că Simona are o revanșă de luat. Și aici concurența va fi acerbă, cu multe jucătoare din top 10 WTA la start.

Roland Garros (27 septembrie – 11 octombrie) – Turneul de Grand Slam atât de drag Simonei Halep, unde în 2018 a cunoscut marea bucurie, după finala câștigată în fața lui Sloane Stephens. Pe lângă acel trofeu, Simona mai are două finale la Roland Garros. Anul trecut a fost învinsă în sferturile de finală de Amanda Anisimova. Totuși, așa cum aminteam în prima parte a acestui material, la ediția din 2020, Simona va fi principala favorită la câștigarea Roland Garros, zgura fiind suprafață ei preferată.
M.S.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii