Web Analytics

Can-Am Commander MAX XT 1000R redefinește aventura pe drumuri off road

de | 12.08.2021 10:57 | Actualitate

Fidel politicilor sale de dezvoltare pe segmentul de side-by-side-uri, gigantul BRP a adăugat lineup-ului de SXS-uri Can-Am modelul Commander XT 1000R, disponibil și în versiunea MAX, care se poate acomoda în condiții optime de confort pilotul și trei coechipieri.

Can-Am Commander MAX XT 1000R este un vehicul 4×4 de teren excelent echipat pentru aventură pe trasee off road de dificultate mare și întrunește cele mai exigente așteptări. Oferta ATVRom Piatra-Neamț include cele mai noi modele de ATV-uri și SxS-uri Bombardier, alături de accesorii și echipamente de protecție pentru pasionații sportului, toate la prețuri competitive.

Noul side-by-side din familia Can-Am Commander poate fi customizat în funcție de preferințe și nevoi. Vehiculul permite personalizarea cu peste 200 de accesorii care au fost gândite pentru potrivire perfectă, să ofere durabilitate și, nu în ultimul rând, să ofere un look modern. Există mai multe categorii de accesorii, ca de exemplu: pentru protecție extra, pentru depozitare suplimentară, suporturi diferite și portbagaje, parbrize etc.

Can-Am Commander MAX XT este vârful de lance al gamei, oferă spațiu și confort optime, alături de o suită completă de caracteristici din pachetul specific XT – bară de protecție XT, suspensie cu braț dublu în A și basculă și suspensie TTA, plus multe altele. Pachetul este completat de portiere premium, un scut de protecție complet, opțiuni de culoare diferite și apărători de noroi.

Riderul va avea întotdeauna parte de o experiență de pilotare la cele mai înalte standarde. Varianta side-by-side Can-Am Commander MAX XT este echipată cu moduri selectabile 2WD / 4WD și diferențial autoblocabil Visco-Lok QE pe față. Modelul de SxS Bombardier oferă gardă la sol 13 inch. Versiunea Can-Am Commander MAX XT beneficiază de un spațiu de stocare generos. Capacitatea totală de depozitare este de 32.1 litri. Riderul dispune de un compartiment separat pentru mănuși (15.6 litri), consolă centrală și suporturi pentru pahare (3.1 litri), consolă spate și suporturi pentru pahare (4.5 litri) și compartiment cargo lateral (pe partea pasagerului – 5.9 litri).

Citește și CFMoto CForce 600S, un ATV midsize util pentru orice sarcină în off road

Can-Am Commander MAX XT se distinge prin capacitatea de încărcare best-in-class. Vehiculul BRP de față oferă o capacitate de remorcare de 907.2 kg și are o capacitate de top în clasa din care face parte la nivel de cargo box (29.5 x 45.2 x 10.6 in.). Cockpitul este mai silențios și beneficiază de protecție îmbunătățită. Interiorul a fost gândit să ofere funcționalitate, fiind axat pe nevoile riderului. Scaunul pilotului permite ajustarea. Toate modelele side-by-side XT și XT-P dețin acoperiș sport. Orice încărcătură poate fi securizată cu ajutorul punctelor LinQ. De asemenea, este disponibilă dotarea cu 650W magneto, servind pentru upgrade-uri electrice: stereo, lumini, dotarea cu accesorii agricole (plug) și multe altele.

SSV-ul Commander MAX XT beneficiază de geometrie optimizată, asigurând manevrabilitate în orice condiții de teren. Suspensiile cu braț dublu în A pe față și suspensia spate TTA contribuie la un plus de stabilitate. Toate variantele XT oferă gardă la sol excelentă.

Pachetul standard este completat de sistemul de antifurt D.E.S.S. (Digitally Encoded Security System). Răspunsul promt la comenzi și performanța all-terrain sunt asigurate prin dotarea cu o cutie automată CVT Quick Response System X (QRS-X) cu flux de aer înalt și protecție electronică pentru curea. Modurile includ Turf, 2WD și tracțiune 4WD cu diferențialul autoblocabil Visco-Lok QE pe față.

Motorizarea Rotax capabilă să dezvolte până la 100 cai putere oferă cuplu de excepție. Sunt disponibile modurile de pilotare Sport și Eco. Nu în ultimul rând, modelele Can-Am XT sunt echipate cu jante și anvelope all-terrain de încredere. Vă puteți baza fără probleme pe o gamă diversificată de cauciucuri; anvelopele XPS sunt testate în fabrică și sunt concepute pentru orice teren și condiții de vreme. Sunt create special pentru side-by-side-urile Commander.

Surse foto:

https://can-am.brp.com/off-road/us/en/models/side-by-side-vehicles/commander.html#

https://can-am.brp.com/content/dam/global/en/can-am-off-road/my21/photos/vehicle-line-up/ssv/my21-75/commander-max-xt/lifestyle/Can-Am_Off-Road-Side-by-side-vehicle-Commander-MaxXT_Unit_MY21_KST_3407.JPG

https://can-am.brp.com/content/dam/global/en/can-am-off-road/my21/photos/vehicle-line-up/ssv/my21-75/commander-max-xt/lifestyle/Can-Am_Off-Road-Side-by-side-vehicle-Commander-MaxXT_Action_MY21_KST_7967.JPG

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii