Web Analytics

Câmpulungul, o cloacă unde şmecherii îşi fac de cap. Un poliţist din Câmpulung a fost bătut de un interlop, însă nu a făcut plângere

de | 12.09.2019 13:24 | Actualitate

Dacă în ultimii ani s-a estompat prietenia între răi şi buni la Câmpulung, adică rămân îndepărtate împreunările de interese ale interlopilor şi poliţiştilor, mai ales că se cam schimbă generaţia oamenilor legii, ceva rămăşiţe ale vechilor obiceiuri tot au mai rămas. Iar în virtutea unei asemenea remanenţe de comportament, un poliţist-şef din municipiul muscelean – un şef, nu şeful! – a poposit acum ceva timp într-un local cunoscut pentru specimenele care îl frecventează şi de care se feresc oamenii cu cap şi alte cele. Numai că şederea la cafea sau ce-o fi fost pe masă a avut consecinţe deloc plăcute, în condiţiile în care poliţistul a fost luat la bătaie de un binecunoscut interlop care face subiectul mai multor dosare penale. Omul a zis mersi, a părăsit incinta, s-a dus acasă şi a doua zi a ajuns la birou. Iar la birou nu s-a aşezat niciodată să întocmească o plângere la adresa agresorului, caz pentru care există două explicaţii. Una: poliţaiului îi place din când în când să o ia pe cocoaşă, aşa că o caută; a doua: poliţaiul avea o muscă pe căciulă şi a fost prins de agresor cu aceasta. Oare ce părere are comandantul Tudorel Pieleanu că la Câmpulung subordonaților săi le e teamă de interlopi? Pe când o anchetă serioasă și care să mai facă în vreun fel curățenie printre infractorii milionari de la Câmpulung?
Adriana Pantazi

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. …. si Ciolan Gica ce face? Invita la nunta interlopii si isi repara masina la servisul lor, la rata…. articolul e bun, dar sa spunem si ce face seful, seful interlopilor de la Campulung intitulat Gheorge…. Ciolan Gheorghe.