Web Analytics
scris miercuri, 21.08.2024

Câmpulungenii – la umbră, naşa-ministru, în soare

Nu se topea asfaltul la Câmpulung în după-amiaza de duminică, dar era atât de cald că oamenii s-au cuibărit pe băncile de pe Bulevardul ”Pardon”, cu greu fiind deciși să părăsească umbra pentru a ajunge la una dintre cele două țâșnitoare cu apă rece de munte.

Câmpulungenii – la umbră, naşa-ministru, în soare

Tot căldura a fost și motivul pentru care puțin după ora 17.00 nu s-a aglomerat capătul dinspre Biserica ”Sfântul Nicolae-Popa Savu”, lăcaș de cult din care au ieșit de la cununia civilă fiul primarului de la Lerești și mireasa lui, dar și nașii, familiile Oprescu și Anghelescu.
Un lucru surprinzător, în condițiile în care se știa că una dintre nașe este chiar ministra Muncii, musceleanca Simona Bucura Oprescu. Oamenii au preferat să o zărească de la distanță, să comenteze pe marginea recalculării pensiilor, lăsând doi cerșetori să își încerce, sfiiți, norocul, înainte de a primi și ei eventuala comunicare a majorării pensiilor.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Spitalul Piteşti devine realitate. Se semnează parteneriatul dintre Primărie şi Consiliul Judeţean

Citește și Ministrul Simona Bucura-Oprescu: „Peste 3,8 milioane de pensionari vor primi pensii majorate din septembrie!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...