Web Analytics
scris vineri, 23.08.2024

Câmpulungeancă dispărută în timpul unei excursii in Turcia

Din ziua de 17 august, viața unei familii din Câmpulung Muscel s-a transformat într-un coșmar. Nicoleta Melania Toma, în vârstă de 39 de ani a plecat, pe 15 august, într-o excursie la Istanbul, in Turcia, însă, două zile mai târziu, nu s-a mai putut lua legătura cu ea. Familia și autoritățile sunt în alertă și în așteptarea oricăror informații care să conducă la găsirea tinerei.

Câmpulungeancă dispărută în timpul unei excursii in Turcia

Potrivit polițiștilor, Nicoleta Melania Toma este o femeie de 16o cm înălțime, 70 kg, având o constituție corpolentă. Are părul negru, drept, de lungime medie și ochi caprui. Familia face apel către romani și turci, deopotrivă să ofere orice informații care pot ajuta la găsirea ei.

Citește și Dosar penal pentru uciderea animalelor după ce 60 de câini au fost eutanasiați în 12 august la adăpostul public din Târgu Jiu

Cei care au informații sunt rugați să contacteze numerele de telefon (0746) 632 609, (0752) 081 417, (0721) 144 932 sau să sune la numărul de urgență 112.

Orice detaliu ar putea fi esențial în localizarea ei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...