Web Analytics
scris marți, 01.10.2024

Câmpulung: Reținut de polițiști după ce a amenințat și hărțuit o femeie

În ziua de 30 septembrie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și hărțuire, iar cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, au depistat și reținut un bărbat de 57 de ani, din județul Satu-Mare.

Câmpulung: Reținut de polițiști după ce a amenințat și hărțuit o femeie

Citește și Protest la deschiderea anului universitar la SNSPA

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi apelat telefonic o femeie, în mod repetat, la intervale de timp relativ scurte, cu o frecvență cel puțin zilnică, însoțite sau urmate de mesaje, provocându-i acesteia o reală stare de temere și alarmare. Totodată, bărbatul în cauză ar fi urmărit-o pe persoana vătămată, în mod repetat, fără drept și fără un interes legitim, supraveghind zona locuinței, locurile frecventate și locul de muncă, împrejurare în care, în data de 30 septembrie a.c., cel în cauză a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, pe raza aceleiași localități. După depistare, bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru cercetări.

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 01 octombrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...