Web Analytics
scris duminică, 20.10.2024

Campionatul European de tenis de masă: Bernadette Szocs și Sofia Polcanova au câștigat medalia de argint

Bernadette Szocs (România) și Sofia Polcanova (Austria) au fost învinse în finala Campionatului European Individual de către Hana Matelova (Cehia) și Barbora Balazova (Slovacia) cu scorul de 2-3. Românca și coechipiera ei vor obține, așadar, medalia de argint. Bernadette Szocs va evolua în finala de la simplu chiar împotriva Sofiei Polcanova, duminică de la ora 17:50.

Campionatul European de tenis de masă: Bernadette Szocs și Sofia Polcanova au câștigat medalia de argint

În semifinale, românca şi colega sa austriacă au învins echipa Izabela Lupuleski – Sabina Surjan (Serbia), scor 3-2 (10-12, 11-4, 11-5, 5-11, 11-3).

Citește și: Bernadette Szocs luptă pentru aur și la simplu la Campionatele Europene

Bernadette Szocs este o jucătoare de tenis de masă română, cunoscută pentru performanțele sale remarcabile la nivel internațional. S-a născut pe 5 martie 1995 în Târgu Mureș, România, și face parte din comunitatea maghiară din România. Este una dintre cele mai de succes jucătoare de tenis de masă ale țării și a reprezentat România în numeroase competiții europene și mondiale.

Bernadette și-a început cariera de tânără, obținând rezultate notabile în competițiile de juniori și tineret. În timp, ea a devenit o jucătoare de top, câștigând medalii la campionate europene și mondiale, atât la simplu, cât și la dublu și pe echipe. Este cunoscută pentru stilul său agresiv de joc și pentru abilitățile tehnice excelente.

De-a lungul carierei, Szocs a contribuit semnificativ la succesul echipei naționale a României, ajutând echipa să câștige mai multe medalii la Campionatele Europene de Tenis de Masă. De asemenea, ea este foarte activă în circuitul internațional de tenis de masă, participând la competiții din seria ITTF World Tour și în ligile de club din diverse țări.

Citește și: Argeșeanul Dan Nistor poate deveni fotbalistul cu cele mai multe meciuri în SuperLigă

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...