Web Analytics
scris marți, 19.12.2023

Campioana Ștefania Ioana Stoenescu, premiată în clasă de prefectul Perianu

Un eveniment emoționant pentru eleva Ștefania Ioana Stoenescu s-a petrecut marți, 19 decembrie, chiar la școala în care ea învață. Radu Perianu, prefectul de Argeș, i-a făcut o mare surpriză, premiind-o în clasă, în fața colegilor ei și a antrenorului de la club.

Campioana Ștefania Ioana Stoenescu, premiată în clasă de prefectul Perianu

Citește și: De Crăciun, Grădina Zoologică din Pitești este deschisă publicului

Am primit porția mea de bucurie de sărbători prin zâmbetul unui copil – Ștefania Ioana Stoenescu. Cea mai tânără campioană mondială la Ashihara Karate a avut parte de o surpriză pe care am pus-o la cale împreună cu antrenorul ei, Iulian Paraschiv.

Am vizitat-o la școală, în clasă și am felicitat-o alături de cel care o pregătește, de profesori și de colegii de clasă. Și am aflat și că este o elevă foarte bună la matematică.

Ștefania Ioana Stoenescu (12 ani) a primit o medalie și o diplomă din partea Instituției Prefectului județului Argeș pentru că este un copil muncitor, ambițios, puternic și care ne face mândri.

La Campionatul Mondial de Ashihara Karate din Japonia, a obținut titlul mondial” – a fost mesajul prefectului Radu Perianu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită