Web Analytics

Campania „Fii bun şi dăruieşte de Crăciun”, o tradiţie a Baroului Argeş / Avocaţii argeşeni au dăruit, de Crăciun, tablete, calculatoare, şi pachete copiilor nevoiaşi

de | 23.12.2020 10:16 | Actualitate

Baroul Argeș, prin decanul Luminița Ioana, a avut marți, 22 decembrie, o acțiune de suflet. Primul loc în care avocații au descins în această zi ca să aline puțin din suferințe a fost comuna Izvoru, acolo unde au dus la două familii sărace jucării, alimente și dulciuri pentru copii. Apoi, în cartierul Războieni, din Pitești, au ajuns, tot grație purtătorilor robelor, 4 tablete, într-o familie de 7 copii. Un calculator a fost dăruit unei familii cu trei copii din Turcești și un altul altor trei copii de vârstă școlară dintr-o familie care locuiește în Eremia Grigorescu.
După cum am aflat de la decanul Luminița Ioana, o parte a banilor necesari achiziționării dispozitivelor electronice și celorlalte daruri au fost donați de avocați pentru campania „Fii bun și dăruiește de Crăciun”, devenită tradițională, iar copiii acestora și-au donat și ei cadourile pe care le-ar fi primit de Crăciun de la serviciul părinților.
Citește și Spitalul Județean Argeș: Alte patru saloane ale Secției de Boli Infecțioase, dotate cu televizoare

 
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii