Web Analytics
scris luni, 18.04.2022

Camera Deputaților cumpără 600 de măști de gaze în valoare de 250.000 lei

Camera Deputaţilor va achiziționa 600 de măști de gaze, în valoare de peste 250.000 de lei, în cadrul unei licitații publice. Deputații vor să mai cumpere piloni de delimitare a spațiului, echipamente pentru afișare digitală, calculatoare, potrivit siteului e-licitatie.ro, informează Digi 24.

Camera Deputaților cumpără 600 de măști de gaze în valoare de 250.000 lei

Citește și: FNSIA atenționează: 10.000 de angajaţi sunt omişi de la CREȘTEREA salariului minim garantat în industria alimentară

Conform Legii 481/2004 privind protecția civilă, autoritățile administrației publice centrale și locale, instituțiile publice și operatorii economici au obligația să planifice și să realizeze asigurarea materială și financiară a protecției civile. Înlocuirea echipamentelor vechi (ca urmare a depășirii termenului de folosire în condiții optime, impus de producător, precum și a lipsei de pe piață a filtrelor pentru aceste modele) reprezintă o obligație a instituțiilor publice, conform legislației în vigoare. Stocul de măști contra gazelor, respectiv cel de cartușe necesare acestora, trebuie reinnoite periodic, conform legislației în vigoare”, se arată în comunicatul Camerei Deputaților.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită