Web Analytics

Camera de Comerț Argeș a donat teste COVID Spitalului Mioveni

de | 23.04.2020 11:00 | Actualitate

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură  Argeș a donat Spitalului Mioveni teste COVID pentru 480 de persoane și o cabină de dezinfecție. George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, a mulțumit societăților care au contribuit la donație: RONERA RUBBER , NORTHMETAL, COMEFIN, GIC NOSAG METAL, OMNIUM DISTRIBUTION, SUBANSAMBLE AUTO, AUTOMOTIVE COMPLETE SYSTEMS, ARGINTEX, MOARA DOMNEASCA, PAN-PARTNER SPEDITION ARG, GONDOR INDUSTRIES, NIDEC MOTOR CORPORATION, NEXT AUTOMOBILE, ADIENT, ARGCOMS, EMI INTERNATIONAL.

Prefectul Emanuel Soare

Acțiunea nu a trceut neobservată. Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a mulțumit Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș pentru implicare. Testele cumpărate de agenții economici din județ și donate Spitalului Orășenesc Mioveni vor fi folosite începând de azi, când sunt puse în funcțiune două aparate de testare de tip Real Time PCR.

“Îi mulțumesc domnului președinte George Caval și agenților economici argeșeni care au dorit să contribuie la creșterea capacității de testare din Argeș. Sistemul de sănătate argeșean a primit o mână de ajutor binevenită și sunt convins că împreună putem combate mai eficient pandemia de coronavirus”, a declarat prefectul Emanuel Soare.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii