Web Analytics

Calinic l-a primit în casă, Teodosie s-a urcat pe masă

de | 30.12.2020 13:46 | Actualitate, Culise

Mare scandal s-a iscat la Patriarhie, după ce presa centrală a făcut publică încălcarea legii anti-Covid la botezul de la Ștefănești, de duminica trecută, la care a participat și arhiepiscopul Tomisului.
Nu toată lumea știe, dar pentru a intra pe teritoriul unui omolog, al unui prelat, oricât de Înalt ar fi el, e nevoie de binecuvântarea titularului. În speță, a arhiepiscopului Argeșului și Muscelului, ÎPS Calinic. Care, după ce l-a primit pe ÎPS Teodosie în casă, cum s-ar spune, s-a mai pomenit cu un ditamai tambălăul și cu oaspetele urcat pe masă. Asta pentru că la botezul unionist al finilor basarabeni (familia preotului Alexandru Panciuc) la care au participat vreo 80 de persoane, mare parte dintre ele, în frunte cu episcopul constănțean, nu au purtat mască. Păcătoșenia a fost și mai mare, pentru că nu doar legile date în pandemie au fost încălcate, ci și cutumele bisericești. Asta pentru că oaspetele înveșmântat în mantie imperială a fost tratat cu o râvnă atipică de preoții locali, care i-au înălțat starostelui de la malul mării osanale, cântări bizantine și imnuri cuvenite în mod normal ierarhului local. Dar așa e când ți-l bagi pe Necuratul în casă.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Interviu incendiar. Calinic are puterea să glumească pe seama Covidului: „Cum să nu scap, când eu însumi sunt un virus?!”

Citește și Proaspăt profesor la Universitatea Piteşti, Caliopie are emoţii din cauza doctoratului obţinut sub aripa lui Teodosie

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

3 Comentarii

  1. „Jurnalistii” lulii nui ser dezmint: aceiasi sclavi ai NWO, mestecand aceleasi lozinci de doi lei. Putti voi, mai slugolilor, botnite, daca asta va face fericiti. Huo, jevrelor!

  2. Sa va fie rusineee pentru asemenea articole tendențioase și pline de ura! În ritmul asta falimentul e aproape de voi!

  3. Gunoaie de juernalisti.
    IPS Teodosie este vrednic! De aceea sinteti mereu cu pietrele pe el! Va arde ca e omul lui Dumnezeu.