Web Analytics

De la 1 decembrie, în fosta locaţie de la Haiducu, Daniel Otobâcu deschide Hanul Românesc

de | 28.10.2010 20:46 | Culise

Abia revenit în fosta locaţie de la Haiducu’, pe care a construit-o singur pe când era asociat cu soţii Iulian şi Cristina Turcu Preda, Daniel Otobâcu a început în forţă amenajarea noului restaurant, care îi va lua locul celui vechi. Hanul Românesc se va numi viitorul local, iar deschiderea oficială este programată pentru 1 decembrie, chiar de Ziua Naţională. Ambiţios cum îl ştim, Daniel Otobâcu este decis să-şi respecte brandul care l-a consacrat în oraş şi vrea ca Hanul Românesc să devină un restaurant de referinţă în judeţ. Pentru asta e dispus la orice efort, dovadă că echipele de renovare şi reamenajare lucrează din plin pentru a da localului o faţă complet schimbată. „Să mănânci bine! Bun, curat şi sănătos!” va fi sloganul Hanului Românesc, conceput în stilul bucătăriei tradiţionale, cu zeci de preparate, care de care mai gustoase, la preţuri pentru toate buzunarele. La asta vor contribui doi celebri maeştri în arta culinară, Vasile Căpraru din Piteşti şi Marin Sabău din Timişoara, ambii medaliaţi la numeroase concursuri de profil şi care îşi vor pune tot talentul în valoare pentru a mulţumi clienţii pe deplin. Nu vor lipsi hangiţele, care vor da un aer aparte localului, plus un program artistic diversificat pentru fiecare seară. Totul menit a respecta promisiunea făcută încă de pe acum de Daniel Otobâcu: „Va fi un restaurant cum nu s-a mai văzut în judeţul Argeş”. Pentru noaptea de Revelion 2011, Hanul Românesc pregăteşte o petrecere cu totul specială, cu un meniu pentru toate gusturile, un preţ foarte atractiv, la care se adaugă o surpriză de proporţii: participarea extraordinară pentru toată noaptea dintre ani a celebrului ansamblu folcloric Doina Oltului, format din circa 50 de solişti, instrumentişti şi renumita sa trupă de dansuri populare. O reţetă garantată pentru o petrecere de neuitat, la care, în câteva zile, se va da startul înscrierilor.   
(M.BĂDESCU)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii