Web Analytics

Bulf îl întâmpină pe Băsescu cu multe figuri noi pe listele PMP

de | 14.04.2016 11:19 | Politica si Administratie

# Liderul naţional al popularilor vine pe 16 aprilie la lansarea candidaţilor din Argeş

Și președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf, se mișcă peste așteptări în efortul său considerabil de a veni cu figuri noi pe scena politică din județ. De altfel, asta este și una dintre principalele cerințe ale liderului național al popularilor, Traian Băsescu, care este așteptat în Pitești pe data de 16 aprilie, când va participa la lansarea candidaților din județul Argeș. Pe această linie a identificării unor candidați noi și credibili, președintele Cătălin Bulf a prezentat la conferința de presă de vinerea trecută încă 6 „new entry”. Este vorba de Delia Săvulescu, consilier local la Șuici și candidat PMP pentru funcţia de primar al acestei comune, de Dana Bădoi – candidat la Primăria Brăduleţ, de Daniela Lăzărescu la Primăria Bârla, de Ion Falcă la Primăria Rucăr (fost director al Direcției Sanitar Veterinare Argeș), de Mihai Stănciulescu la Curtea de Argeş (fost ofițer în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din Curtea de Argeş) şi de Mihai Pleşa la Primăria Valea Danului.

Bulf nu se dezminte: l-a invitat pe Tecău să se înscrie în PMP, dacă vrea să facă parte dintr-un partid serios

Cu umorul de tip britanic ce îl caracterizează, președintele Bulf a confirmat că i-a lansat o invitație surpriză președintelui Consiliului Județean, Florin Tecău, invitație ce a produs deja agitație în PSD Argeș: „PSD este un partid în cădere liberă în Argeș. Aseară, la Gala Presei Muscelene (pe 6 aprilie. n.red) i-am lansat o invitație președintelui Tecău să se înscrie în PMP, dacă vrea un partid serios. Zilele trecute am fost la Câmpulung și m-a durut să știu că uzinele Aro au dispărut. Eu cred că acest lucru s-a întâmplat pentru că domnii din PSD, care s-au ocupat atâția ani de Aro, au avut aceleași cunoștințe despre economia județului câte are domnul Polexe de la CJ despre cultură”.
La finalul conferinței de presă, Cătălin Bulf a mai anunțat și că PMP Argeș este, în acest moment, singurul partid care promovează în mod real femeile și că formațiunea politică pe care o conduce are nu mai puțin de cinci femei care candidează la primăriile unor localități din județ.
Alina Crângeanu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii