Web Analytics

Buget de 1,66 milioane de euro pentru FC Argeş până la rectificarea din toamnă

de | 8.02.2018 11:32 | Sport

13 01În aceste zile bugetul Primăriei Pitești se află în dezbatere publică după care va fi dezbătut şi votat în Consiliul Local. De reținut că față de anul trecut bugetul este unul mai mic și la fel am putea spune și despre bugetul clubului FC Argeș. În anul 2017, bugetul SCM-ului de atunci s-a ridicat la suma de 1,75 de milioane de euro, echivalentul a 7.907 mii lei, adică 79 de miliarde lei vechi sau 7,9 milioane de lei. Acum bugetul FC Argeșului se ridică la 7,5 milioane de lei sau 1,66 milioane de euro. Atenție! Această sumă de bani se află în dezbatere publică și este posibil să apară modificări între timp. Important este că, de fapt, bugetul alocat clubului FC Argeș este unul mult mai mare având în vedere că suma de 7,5 milioane de lei este alocată până în toamnă, așa cum ne-a confirmat directorul Dragoș Șerban. Atunci va avea loc o rectificare bugetară care va asigura bugetul clubului pentru promovarea în Liga I la fotbal, dar și pentru celelalte secții care se vor pregăti pentru jocurile olimpice.

„Din toamnă discutăm altceva pentru că la fotbal obiectivul va fi promovare în Liga I”

Dragoş Şerban, directorul FC Argeș: „În primul rând bugetul Primăriei şi cel al FC Argeș Piteşti urmează să fie aprobat după ce va fi dezbătut și în Consiliul Local. Nu aş putea la ora actuală să spun cât se va duce către fotbal sau alte secţii, dar bugetul este pe anul în curs, până la rectificarea din toamnă, atunci când vorbim despre cu totul altceva. Bugetul pentru fotbal este cel pe care ni l-am dorit și care este suficient pentru ceea ce ne-am propus, ca de altfel pentru fiecare secţie în parte. Bugetul este la fel ca anul trecut pentru FC Argeș, până la rectificare. Nu aș putea eu acum să spun cât se va ridica bugetul după această rectificare care este programată în toamnă. Totul este în funcție de ce ne propunem la anul. Din toamnă discutăm altceva pentru că la fotbal obiectivul va fi promovare în Liga I, iar la celelalte secții vom vedea ce obiective vom avea, dar având în vedere că este an preolimpic fiecare își vor stabili țintele pentru a-și face punctajul pentru olimpiadă”.

Ce salarii au cei din conducerea executivă a FC Argeş

13 02În facsimilul alăturat vă prezentăm pentru o bună transparență și ce salarii au angajații din conducerea executivă a clubului FC Argeș. Ei bine, dacă directorul are undeva peste 50 de milioane de lei vechi, un simplu administrator are puțin peste 20 de milioane de lei vechi. Contabilul șef este remunerat cu peste 40 de milioane, iar consilierul juridic aproape 25 de milioane.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii