Web Analytics
scris marți, 18.06.2024

Budeasa. Furnizarea apei va fi oprită pentru câteva ore

Anunț pentru locuitorii comueni Budeasa, sat Budeasa Mică. Autoritățile transmit că, din cauza creșterii consumului de apă, resursele din rezervoarele de înmagazinare ale Operatorului Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

Budeasa. Furnizarea apei va fi oprită pentru câteva ore

Așadar, între orele 23:00-06:00, furnizarea apei potabile în sat Budeasa Mică, comuna Budeasa va fi sistată în vederea refacerii stocului în rezervorul de apă.

„În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, recomandăm utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere”, transmit reprezentanții Servicii Ediliatre pentru Comunitate Mioveni.

Citește și David Popovici s-a calificat în semifinalele Campionatului European de înot de la Belgrad cu cel mai bun timp

Utilizatorii sunt rugați să reducă la minim utilizarea apei potabile din rețeaua publică pentru activitățile agricole, de grădinărit sau pentru umplerea piscinelor sau bazinelor/rezervoarelor de mare capacitate, și să folosească în acest scop apă din surse proprii (fântâni, puțuri), astfel încât furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă să se realizeze în condiții optime pentru toți beneficiarii serviciului.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon din Dispecerat (non-stop): 𝟬𝟯𝟰𝟴/𝟰𝟱𝟳.𝟭𝟬𝟮; 𝟬𝟳𝟯𝟲.𝟮𝟬𝟮.𝟬𝟲𝟳.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită