Web Analytics
scris joi, 24.03.2016

BRIT Motor AG a participat la cea de-a a XI-a Ediţie a Salonului Auto Piteşti Mall

# La acest eveniment BRIT Motor AG a fost prezent cu cele două branduri iconice pe care le deţine în portofoliu: Jaguar şi Land Rover.

BRIT Motor AG a participat la cea de-a a XI-a Ediţie a Salonului Auto Piteşti Mall

În perioada 17 – 20 martie 2016, a avut loc Ediţia a XI-a a Salonului Auto Piteşti Mall, eveniment în cadrul căruia BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar Land Rover în Piteşti, a participat cu patru modele sportive şi elegante. Iubitorii mărcilor Jaguar şi Land Rover s-au bucurat de prezenţa inedită a limuzinei sport Jaguar XE, a rafinatului Jaguar XF, precum şi a contemporanului Range Rover Evoque şi a modelului Range Rover Sport – reuşita supremă în categoria SUV-urilor sport premium.
Jaguar XE este cea mai avansată, eficientă şi rafinată limuzină sport pe care a realizat-o vreodată Jaguar. Acest model va putea fi admirat îndeaproape pe tot parcursul evenimentului, iar pentru cei interesaţi, BRIT Motor AG a pregătit un pachet cu totul special: 28.526 € + TVA, Jaguar Care – revizii gratuite conform planului de service, Garanţie extinsă – 5 ani garanţie integrală şi asistenţă rutieră gratuită, în limita a 150.000 km şi finanţare cu 0% dobândă p.a.
Jaguar XF reprezintă o combinaţie de neegalat între rafinament, economie de combustibil, dinamică şi eficienţă. Toate acestea, sub umbrela unor tehnologii de siguranţă, conectivitate şi divertisment de ultimă generaţie. Design-ul dinamic şi foarte asemănător unui model coupé, este construit în jurul arhitecturii realizate intensiv din aluminiu, ce combină ideal proporţiile şi silueta perfectă, atribute definitorii pentru toate modelele Jaguar.
Range Rover Evoque este un adevărat Land Rover în formă compactă. Acest model dispune de o serie de îmbunătăţiri semnificative la nivel de design şi tehnologii şi este disponibil la BRIT Motor AG într-o ofertă irezistibilă: 35.900 € + TVA şi Garanţie extinsă – 5 ani garanţie integrală şi asistenţă rutieră gratuită, în limita a 150.000 km.
Range Rover Sport este cel mai rapid, agil şi fiabil Land Rover construit vreodată. Modelul oferă cea mai bună dinamică atât în oraş, cât şi în teren accidentat, toate acestea fiind dublate de o capacitate de adaptare la toate tipurile de teren, la cele mai înalte standarde.
Despre BRIT Motor AG
BRIT Motor AG, Dealer şi Service Autorizat Jaguar Land Rover, şi-a început oficial activitatea în anul 2010. Complexul auto de tip 3S (sales – service – spare parts) include un showroom auto, un service mixt (mecanică, tinichigerie, vopsitorie), spaţiu pentru prezentarea modelelor şi comercializarea pieselor de schimb şi a accesoriilor originale Jaguar Land Rover, precum şi o zonă dedicată autoturismelor rulate.

Anul acesta BRIT Motor AG şi-a mărit portofoliul cu primul crossover Jaguar de înaltă performanţă – Noul F-PACE. „Acest model a fost gândit şi construit pentru a oferi agilitatea, manevrabilitatea şi rafinamentul pentru care modelele gamei sunt renumite, precum şi dinamismul şi versatilitatea de care posesorii autoturismelor Jaguar se bucură în fiecare zi. Jaguar F-PACE combină interiorul spaţios,  unic în clasa sa, cu dinamica excepţională şi utilitatea a 5 locuri, într-un crossover cu adevărat performant”, a declarat Ionuţ Benga, Director de Vânzări  BRIT Motor AG.
„Cel mai important suport pentru planurile de viitor ale companiei BRIT Motor AG Piteşti îl constituie portofoliul de modele Jaguar Land Rover, aflat în continuă expansiune. Noul Jaguar F-PACE reprezintă repoziţionarea mărcii la nivel global, fără a face niciun compromis. În România este un momentum extrem de favorabil pieţei auto în general, după mulţi ani de scăderi şi turbulenţe. Atât creşterea economică anunţată, perspectiva economică bună, cât şi nivelul mic al dobânzilor la contractele de leasing, au condus la o creştere fără precedent în ultimul an al segmentului premium. BRIT Motor AG  va rămâne o companie  foarte activă în această piaţă, atât pe vânzări de autoturisme premium noi, cât şi pe partea de service”, a declarat Adrian Prodănel, Director General BRIT Motor AG.
BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar Land Rover, este un important jucător pe piaţa auto premium din România, rezultatele înregistrate la finalul anului 2015 clasând această companie pe locul întâi în ceea ce priveşte vânzările de autoturisme noi în afara Bucureştiului. Creşterea cifrei de afaceri  înregistrată în 2015 a fost de 124%, fiind una dintre cele mai importante creşteri la nivel naţional în segmentul premium.

BRIT Motor AG
Dealer Oficial Jaguar Land Rover
Piteşti, DN 65B, Nr. 11
Tel.: +(40) 248 612 261
www.jaguar-britmotorag.ro
www.landrover-britmotorag.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...