Web Analytics

Bravo, Mioveni! A bătut Craiova lui Mititelu și are trei victorii din șase meciuri

de | 23.08.2021 21:00 | Actualitate, Dezvăluiri, Sport

Mioveniul a învins meritat FCU Craiova a lui Mititelu, cu un gol marcat in prima repriză și care a rezistat pe tabelă 88 de minute regulamentare, plus încă cinci de prelungiri. Având în vedere că Oancea de la Mioveni a primit roșu în minutul 86, cu atât mai meritorie e victoria argeșenilor care au jucat ultimele nouă minute în inferioritate numerică. Golul CS Mioveni a fost înscris în minutul 12, din penalty, de Buziuc. Acesta a scuturat plasa laterală a porții lui Mogoșanu, deși goalkeeper-ul oltean ghicise colțul. Penalty-ul a fost acordat corect de centralul Rusandu. Kovacic l-a împiedicat din spate neglijent, în careu, pe Bogdan Rusu, după ce acesta fusese lansat impecabil de Rădescu  cu o pasă filtrantă. Centralul Rusandu e ezitat, dar s-a uitat la tușier și acesta a indicat, cu steagul, fault. În repriza a doua, oltenii au dominat copios, cu o posesie de 62%, în timp ce elevii lui Pelici au făcut un joc de așteptare, aglomerând mijlocul terenului.  Oltenii au avut câteva ocazii bune, dar și Mioveniul, prin Rusu, a fost la un pas să majoreze scorul pe tabelă.  Galeria Craiovei, una într-adevăr de mare echipă, a cântat aproape tot timpul meciului. De cealaltă parte, la finalul meciului, când bucuria gazdelor a explodat, suporterii Mioveniului i-au scandat numele lui Alexandru Pelici. Un antrenor meseriaș și sufletist, care, cu bani puțini, dar cu inimă mare, a creat o echipă frumoasă la Mioveni. Un lucru e cert, cu  3 victorii și nouă puncte, CS Mioveni face o figură peste așteptări și salvează onoarea județului Argeș. ( G.G)

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Nenea Gentea dovedește că e o nulitate..atât ca primar cât și ca „tatuc”al lui FC RETRIGRADATA PSD.E un haos total,atât în oraș cât si in club.Spervcacdupa ce o sa luati bătaie si de la Dinamo,sa aduceți un ANTRENOR bun,bun i calamitate ca e cea Prepelita.Nici sa dea indicatii tehnice nu poate,prostovanul .Mioveniul,iar ti-a luat fata,nea Gentuta.Esti gelos,puiule?

  2. P’asta dinainte , deloc nu-i cazul „ca sa”-l bagati in seama, o face singur … in singuratatea-i ; super, miovenilor !