Web Analytics
scris sâmbătă, 21.09.2024

Bravo lor! ISU Argeş, Jandarmeria şi Garda de Mediu au strâns gunoaiele de pe spaţiile publice

ISU Argeș a răspuns pozitiv la o amplă mișcare de ecologizare desfăşurată sâmbătă, 21 septembrie, în Ziua de Curăţenie Naţională.

Bravo lor! ISU Argeş, Jandarmeria şi Garda de Mediu au strâns gunoaiele de pe spaţiile publice

Citeşte şi: Două cutremure în România, sâmbătă dimineaţă

Pompierii argeșeni și voluntari din programul național „Salvator din pasiune”, reprezentanţi ai Jandarmeriei şi ai Gărzii de Mediu au participat la colectarea deșeurilor din spații publice, de pe malul râului Argeş, din Parcul Ştrand etc, pentru o natură mai curată.

„Devenit deja tradiție, „Let’s Do It, România!” este mai mult decât o simplă campanie de o zi. Acest eveniment ne ajută să conştientizăm rolul fiecăruia în societate, importanţa contribuţiei personale și ne reamintește că fiecare dintre noi poate promova un stil de viață care respectă mediul.

Din păcate, natura este tot mai sufocată de nepăsarea oamenilor. Fie că vorbim despre deșeurile menajere aruncate la voia întâmplării sau despre poluarea apelor, trebuie să conștientizăm că schimbarea stă în mâinile noastre. Adoptând acest mod de a gândi și a acționa, oricare dintre noi poate contribui la protejarea mediului înconjurător și la sporirea calității vieții, atât pentru noi, cât și pentru cei din jur.

Felicitări pentru inițiativă și mulțumiri tuturor celor care și-au dedicat timpul astăzi pentru a face județul nostru un loc mai curat!” – este mesajul transmis de ISU Argeş.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...