Web Analytics

La Mioveni, bradul de Crăciun se aprinde în seara de Moș Nicolae. Urmează spectacolele maraton

de | 5.12.2019 18:40 | Actualitate

Conform tradiției, Bradul de Crăcin se aprinde la Mioveni în seara de 5 Decembrie, în ajun de Sfântul Nicolae. Momentul marchează și startul celei de-a patra ediții a ”Târgului de Crăciun” din Mioveni.
Copiii strânși în jurul bradului aprins vor avea parte de surprize dulci din partea Moșului, care va face un scurt popas în Centrul Civic, însoțit și de câteva personaje din povești, bine cunoscute și mult îndrăgite de copii precum Omul de zăpadă Olaf, Mickey și Minnie, Minionul BoB, Spiderman, Elful vesel și alte personaje.
Grupuri de copii și reprezentanți ai bisericii întregesc atmosfera caldă a sărbătorilor, cu un scurt program de colinde.
Tot în această seară, ajutoarele lui Moș Crăciun vor lăsa câte un mic cadou și copiilor din celelalte cartiere ale orașului după cum urmează:
Făget – la fosta grădiniță, ora 16.45
Colibași – punctul de întâlnire Pleașa, ora 17.00
Racovița – punct de întâlnire capăt stație autobuz, ora 17.00
Clucereasa – punct de întâlnire la Grădiniță, ora 17.00
Colibași – punct de întâlnire Râul Doamnei, ora 17.15.

Ce aduce Târgul de Crăciun de la Mioveni

Spectacole și multe surprize. Cu ele vine Târgul de Crăciun la Mioveni.
În perioada 12 – 15 decembrie, tradițiile, colindele și muzica de calitate sunt ingredientele unui show maraton susținut de Amna, Alina Eremia & Band, Nicoleta Oancea& Band, Sandra N, Randi & Band, Ansamblul „Balada Humorului”, Marcela Fota, Wendell, Nicolae Datcu și Cătălin Măruță.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii