Web Analytics

Bomba de la Ştefăneşti! Primăriţa Jenica Dumitru se pregăteşte să o schimbe pe Lavinia Năstase

de | 1.03.2018 11:30 | Politica si Administratie

20 jenica lavinia3# În locul acesteia, primărița aduce o consilieră de la București care a fost director de comunicare la partidul lui Sebastian Ghiță

Aflați în posesia informației  că primarul orașului Ștefănești, Ioana Jenica Dumitru, urmează să facă schimbări în ceea ce privește echipa de sfătuitori, probabil la sugestia și/sau cu intenția de a le da puțină satisfacție șefilor săi de la PSD, am întrebat chiar la sursă. Adică pe doamna primar. Aceasta ne-a confirmat că în curând (aprilie, n.red)  le expiră contractele consilierilor pe care îi are și că se pregătește să își aducă forțe noi. Este vorba despre un consilier juridic al cărui nume nu ni l-a dezvăluit și despre fosta sa consilieră de la Camera Deputaților, bucureșteanca Sarmiza Andronic. Ca experiență, pe Sarmiza o recomandă activitatea în Partidul Inițiativa Națională înființat de Cozmin Gușă, dar și mai interesanta colaborare din 2016 cu Sebastian Ghiță, pe vremea când era director de comunicare pentru partidul acestuia și candida pentru un loc în Camera Deputaților, într-un județ din Moldova, din partea Partidului România Unită.

„Doamna Andronic Sarmiza va urma să fie consilier”

20 SarmizaAndronic„Doi consilieri personali am. Pe doamna Lavinia și pe domnul Alexandru Nicolae, domnul fiind pe administrație. Dar în curând își vor termina mandatele pentru că eu le fac contract pe câte șase luni, un an, că poate intenționez să îi schimb. Depinde și de nevoile mele cele mai mari, cu ce mă confrunt eu aici. Acum probabil o să vină un consilier pe teme juridice și administrative. Da, așa este, doamna Andronic Sarmiza va urma să fie consilier. În momentul ăsta este consilier onorific pentru mine, pentru că a lucrat cu mine atâta timp, trei ani și jumătate, în perioada când eram deputat. Este doctor în științe politice și comunicare. Încă nu m-am hotărât asupra juristului pentru că îmi doresc o persoană care știe foarte bine legile. Chiar dacă am trei persoane aici (la Serviciul Juridic al primăriei, n.red) sunt insuficiente pentru mine pentru că mă confrunt cu foarte multe probleme, foarte multe spețe. Am un jurist care stă în permanență în instanță. Nu știu ce va fi cu Lavinia și cu Alexandru Nicolae (fostul administrator al Primăriei Ștefănești, actualmente al doilea consilier personal al primăriței)”, ne-a declarat primarul Ioana Jenica Dumitru.
Potrivit surselor noastre, juristul pe care a pus ochii edilul de la Ștefănești este Vasile Negoescu, președintele organizației de pensionari de la PSD.

Lavinia Năstase – sacrificată pe altarul presiunilor din PSD

Lăsând la o parte faptul că nu prea o vedem pe doamna doctor Sarmiza de la Capitală înotând cu spor prin noroaiele Ștefăneștiului, nici doamna primar nu prea a putut să ne convingă cum îi va schimba aceasta imaginea, chiar dacă duduia e expert în comunicare și vine de la București. Poate doar dacă publică un interviu în exclusivitate cu Sebastian Ghiță, pe site-ul Primăriei Ștefănești sau pe contul personal de FB al doamnei primar. Măcar Lavinia mai organiza câte o horă sau câte o bătută, mai venea cu un concurs de miss și mini-mister pentru copii sau mai ștergea praful de pe vreo carte cu și despre Brătieni. Dar despre acest subiect cu siguranță se va scrie, mai ales că impresia generală e că Lavinia Năstase va fi sacrificată de primăriță pe altarul… PSD.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii