Web Analytics
scris joi, 04.07.2024

Bogdan Vişan, antrenor la Centrul de copii şi juniori de la FC Argeş: „Sunt şanse foarte mari să jucăm cu toate grupele la elită. Sperăm să rezolvăm problema fetelor”

Bogdan Vișan, antrenorul coordonator de la Centrul de copii și juniori de la FC Argeș, ne-a vorbit despre relația cu noua conducere a clubului, precum și despre activitatea juniorilor violeți:

Bogdan Vişan, antrenor la Centrul de copii şi juniori de la FC Argeş: „Sunt şanse foarte mari să jucăm cu toate grupele la elită. Sperăm să rezolvăm problema fetelor”

”De luni am pornit antrenamentele la grupele cu care începem să jucăm la elită. Campionatul începe pe 10 august la elită și mă refer de la Under 13 până la tineret. Am vorbit cu noul președinte de la FC Argeș și cred că interesul pentru Centrul de copii și juniori nu are cum să scadă. Acum vedem, pentru că prioritatea a fost echipa mare. Era normal, pentru că începe campionatul destul de repede. S-au adus foarte mulți jucători și era normal. Am discutat mai multe chestii care trebuie puse la punct. Eu sper să fie mult mai bine ca înainte…

Sper să fim în continuare la elită cu toate grupele. Avem doar o mică sincopă legată de treaba cu fetele, pentru că anul trecut trebuia să avem patru grupe de fete și noi am avut doar două grupe. Și am pierdut foarte multe puncte și la staff, și la antrenamente, și la rezultate, am pierdut peste tot din cauza asta. Dar anul acesta o să o rezolvăm cu treaba asta și de-aia suntem un pic așa… un pic cu emoții legate de treaba asta. Dar eu spun că o să fim în primele 24. Nu contează foarte mult locul, contează să fim în primele 24 ca să putem să jucăm cu toate la elită. Sunt șanse foarte mari, indiferent că am avut problema asta, să jucăm cu toate grupele la elită.

Urmează antrenamentele, am stabilit și meciuri de pregătire la diferite grupe cu FCSB-ul, cu Universitatea Craiova, cu Rapid. În prima săptămână avem acomodare la efort și abia după aceea, săptămâna viitoare, sunt grupe care merg să joace cu Universitatea Craiova, săptămâna cealaltă, sunt grupe care merg să joace cu FCSB-ul. Meciuri tari, meciuri puternice pentru copii, pentru că numai așa putem să creștem. Urmează turnee, turnee bune, la grupele mici. Vom participa la Brașov, pentru că este cel mai puternic turneu de copii și juniori din țară, unde o să fim prezenți cu mai multe grupe. Este posibil să mergem și la Craiova, cu o grupă, la un turneu, la Under14”.

Citește și FC Argeș a transferat un junior. Se numește Rareș Andrei Butnărașu…

Citește și Vasile Florescu: „Cel mai bun fotbalist al țării n-a fost Hagi, ci Dobrin”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită