Web Analytics

Bogdan Stoica, director FC Argeș: ”O parte din angajații FC Argeș sunt în șomaj tehnic”

de | 8.04.2020 12:25 | Actualitate

 

După aproape o lună de inactivitate, jucătorii celor de la FC Argeş au intrat în şomaj tehnic. Situaţia a fost luată pe fondul pandemiei de coronavirus şi a Stării de Urgenţă instituită de preşedinte.

Fotbaliştii piteşteni îşi vor primi salariile întregi până pe 24 martie, însă de la acea dată, aceştia vor încasa doar şomajul tehnic acordat de stat, adică 75% din salariul minim pe economie. În aceeaşi situaţie se află şi angajaţii clubului.

FC Argeş nu este prima echipă care recurge la acest gest pe perioada Stării de Urgenţă, la fel procedând şi alte cluburi de Liga a II-a dar şi de Liga I.

Bogdan Stoica, director executiv FC Argeș: ”O parte din angajații FC Argeș sunt în șomaj tehnic. Spun o parte pentru că unii sunt în concedii de odihnă, alții au SRL-uri, iar alții trebuie să asigure permanența la club. Eu, de exemplu, am rămas pentru că trebuie să semnez documente, trebuie să asigur tot ce mai trebuie. Ceilalți sunt în șomaj tehnic conform legii, adică au 75% din salariul minim pe economie”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii