Web Analytics

Bogdan Stoica, director executiv FC Argeş: „Dacă nu luăm trei puncte cu CS Mioveni, va fi foarte dificil să ne îndeplinim obiectivul”

de | 9.07.2020 13:23 | Sport

# Cum comentați egalul cu Turris Turnu Măgurele?
– A fost un meci greu, cu o echipă destul de bună, cum de altfel sunt toate meciurile din acest play-off. Am avut ghinionul să luăm cartonaș roșu în minutul 48 și de acolo s-au schimbat mult datele problemei. Să joci pe căldura aceea foarte mare și cu un om mai puțin pe teren nu este simplu deloc.
# Deci, să înțeleg că nu s-au pierdut două puncte, ci s-a câștigat un punct?
– Nu pot să spun lucrul acesta, că s-a câștigat un punct. După ce s-a luat cartonaș roșu, pot să spun că da. Noi ne-am dus acolo să câștigăm meciul, ne-am dus la victorie, să luăm trei puncte, dar, după ce am luat roșu în minutul 48, s-au schimbat datele problemei. Joci cu un om mai puțin, căldură foarte mare, efortul a fost unul mult mai mare…
# Este un rezultat pozitiv în atare situație…
– În situația de față, da. Când s-a luat roșu, poți să spui că acesta a fost un rezultat pozitiv, dacă nu se lua roșu, nu era un rezultat pozitiv. Asta rămâne de văzut în economia clasamentului. La sfârșit putem vedea dacă punctul acesta a însemnat un rezultat pozitiv sau ne trebuiau trei puncte. A fost doar primul meci și se pot întâmpla multe până la sfârșitul campionatului.

„Prestația arbitrilor în meciul cu Turris Turnu Măgurele a fost slabă, chiar foarte slabă”

# Apropo de acest cartonaș roșu, cum comentați prestația arbitrilor din acest meci?
– Părerea mea este că prestația arbitrilor a fost slabă, chiar foarte slabă. Eu am fost la meci și nu am văzut reluări, poate la televizor s-a văzut altfel, altceva… Nu știu! Am auzit că la gol, nu știu dacă a fost fault, arbitrul a fluierat și jucătorii s-au oprit și mingea intrase în poartă… Cred că roșu a fost dat destul de ușor, în ideea în care a scos cartonașul galben, l-a băgat la loc în buzunar, apoi a scos roșu… Bănuiesc că i s-a transmis prin cască de către al patrulea oficial ceva, de s-a răzgândit. Este și greșeala noastră și greșeala lui Panait, pentru că nu trebuie să dai motive să poată să îți dea cartonaș roșu. Nu ai voie să faci greșeli, mai ales în zona respectivă… Asta e! Așa s-a întâmplat în momentul acela, așa a gândit el…
# Ce target aveți acum, în această situație?
– Trebuie să jucăm orice meci la victorie. Și dacă am fi câștigat la Turris, tot la victorie trebuia să jucăm fiecare meci. Eu am spus de la început, de când s-au făcut programările meciurilor, că ne trebuie minimum 11 puncte ca să fim acolo, în cărți. Acum, cum le facem, rămâne de văzut…
# Cum vi s-a părut prestația suporterilor alb-violeți la acest meci de la Turris Turnu Măgurele?
– Foarte ok. Pe această cale țin să le mulțumesc că au fost alături de echipă, că au venit până la Turnu Măgurele și au susținut echipa prin spate, prin tufe, pe unde au putut. Este un lucru frumos din partea lor și chiar le mulțumesc.

„Trebuie luat pas cu pas fiecare meci. Fiecare meci are specificul lui, caracteristicile lui…”

# Ce șanse de victorie există în următorul meci, cel cu CS Mioveni de pe teren propriu?
– Șansele sunt egale, ca să spun așa. Meciul începe de la 0-0. Sper să câștigăm, dar rămâne de văzut ce va fi. Nu știu ce va fi în acest meci. Sper să luăm trei puncte cu CS Mioveni, pentru că, dacă nu luăm trei puncte, după aceea va fi foarte dificil să ne îndeplinim obiectivul. Este un moment destul de complicat, pentru că, dacă nu obținem victoria, suntem obligați să câștigăm toate celelalte meciuri. E adevărat şi că celelalte echipe or să joace între ele, o să fie poate și rezultate de egalitate. O să fie un play-off atractiv.
# Cum vedeți situația de la Ploiești cu cei care au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus?
– Este o situație dificilă pentru toată lumea și în primul rând pentru ei, pentru Petrolul, pentru că trebuie să-și amâne meciurile. Dificil va fi și pentru celelalte competitoare, pentru că toată lumea era pregătită să înceapă. Acum UTA trebuie să stea, o să joace nu știu când… Când o să iasă cei de acolo din carantină… O să se reprogrameze meciul și Petrolul o să joace două meciuri intermediare, cum ar veni.
# Ar fi această situație de la Petrolul un avantaj pentru FC Argeș?
– Nu știu să spun! Posibil să fie un avantaj, pentru că, până la meciul cu noi, ei trebuie să joace în săptămâna aceea o intermediară. Așa cum este protocolul, ei trebuie să stea 14 zile, apoi meciul normal și meciuri intermediare, ca să poată să-și termine campionatul. Poți să zici că este un atu pentru noi, poți să zici că sunt mai obosiți, dar rămâne de văzut. Până la meciul cu Petrolul este cale lungă… Trebuie luat pas cu pas fiecare meci. Fiecare meci are specificul lui, caracteristicile lui…

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii