Web Analytics

Bogdan Ivan: Pro România trece de 11% în sondaje. Tot mai mulți argeșeni se regăsesc în valorile noastre

de | 1.06.2020 09:27 | Politica si Administratie

Grupul parlamentar PRO România a împlinit vineri un an de la înființare. Un an în care PRO România a crescut vertiginos în sondaje.

Numai în ultima lună a câștigat 3 puncte procentuale în opțiunile de vot, așa cum arată sondajul IMAS realizat la comanda Europa FM, potrivit căruia PRO România a ajuns deja la 11,2% (în aprilie 2020 PRO Româna avea 8,2% procente).

„S-a împlinit un an de existență a Grupului parlamentar PRO România, timp în care partidul a venit cu proiecte concrete, cu inițiative adaptate nevoilore reale ale românilor, iar rezultatele ultimelor sondaje ne confirmă că suntem pe drumul cel bun în eforturile de a ne îndeplini misiunea și anume de a construi o Românie puternică. 

Iată că PRO România trece de 11% în sondaje. Asta înseamnă că tot mai mulți români și implicit argeșeni se regăseasc în valorile noastre. Ne bucurăm că avem o echipă din ce în ce mai numeroasă și luptăm împreună”, spune liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan. 

Totodată potrivit unui sondaj de opinie realizat între 15 și 20 mai 2020 de INSCOP Research pentru PRO România, partidul e la un pas să depășească USR-PLUS.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii