Web Analytics
scris duminică, 15.09.2024

Bode, la Consiliul PNL: „Următoarele luni vor fi dure”

Secretarul general PNL, Lucian Bode, a declarat duminică, 15 septembrie, în deschiderea ședinței Consiliului Național liberal, desfășurat la Parlament, că în următoarele luni de campanie electorală partidul trebuie să-și apere scorul politic de peste 30% obținut la locale, astfel încât candidatul la prezidențiale sa câștige, iar PNL să fie din nou la guvernare:

Bode, la Consiliul PNL: „Următoarele luni vor fi dure”

Citeşte şi: Elena Lasconi anunță că Nicușor Dan a semnat pentru candidatura sa la prezidențiale

„Prin deciziile pe care le luam azi vom trasa direcția PNL în următorii 10 ani. Ne exprimăm azi un angajament faţă de români şi România, să ținem ţara pe calea dreaptă şi să fim şi mai departe garanții politicilor de dreapta care aduc dezvoltare.

Următoarele luni vor fi dure, scorul bun de la locale trebuie apărat la parlamentare şi prezidențiale. Unitatea este cea care ne va aduce victoria. Atacurilor în cascada va trebui să le răspundem cu unitate”.

Este ziua decisivă pentru intrarea liberalilor în cursa pentru Cotroceni. Cei din conducere s-au reunit duminică la Parlament ca să își aleagă oficial candidatul pentru alegerile prezidențiale.

Este o situație fără precedent, pentru că Nicolae Ciucă a plecat sâmbătă, de urgență, la Galați să vină în ajutorul oamenilor afectați de inundații.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...