Web Analytics

Bikerii de la Topoloveni s-au transformat în iepurași de Paște pentru copiii nevoiași

de | 27.04.2019 10:21 | Actualitate

 
Orașul Topoloveni s-a umplut ieri după amiază, în vinerea mare, de iepurași motorizați încărcați de daruri pentru copii nevoiași. Este vorba despre bikerii Chopper School RC Topoloveni pe care îi unește nu doar pasiunea lor pentru motoare turate și muzică rock dar și bucuria de a dărui.
În cadrul evenimentului anunțat pe Facebook, “Iepurașul este motociclist”, inimoșii motocicliștii au strâns daruri de la mii de oameni din oraș. Așa că alimentele, hăinuțele și jucăriile au ajuns în casele celor mai puțin norocoși dintre semeni, purtate de bikerii cu urechiușe.
Evenimentul s-a derulat pe parcursul mai multor ore, mai ales că vremea a fost prielnică iar în timpul micilor momente de pauză, motocicliștii au fost înconjurați de copiii care s-au putut urca pe motociclete și au pus sute de întrebări.

Chopper School RC este un club înființat la Topoloveni, care îl are ca membru de onoare chiar pe primarul Gheorghiță Boțârcă, iar unul dintre inițiatorii acțiunii din vinerea mare este jurnalistul Realitatea TV Andrei Cristian Grigore, membru al clubului.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii