Web Analytics

Bihorul are autostradă spre Europa Occidentală

de | 5.09.2020 10:13 | Actualitate, Economie

Un nou punct internaţional de trecere a frontierei de stat româno-ungare, Borş II (România) – Nagykereki (Ungaria), a fost deschis azi. Cu acelaşi prilej a fost inaugurată porţiunea de autostradă Biharia-Borş, de 5,35 kilometri, ce interconectează autostrăzile A3, din România, şi M4, din Ungaria.

Un nou punct internaţional de trecere a frontierei de stat româno-ungare, Borş II (România) – Nagykereki (Ungaria), a fost deschis azi în prezenţa ministrului român de Externe, Bogdan Aurescu, şi al Transporturilor, Lucian Bode, şi a ministrul ungar de Externe, Szijjarto Peter, cu acelaşi prilej fiind inaugurată porţiunea de autostradă Biharia-Borş, de 5,35 kilometri, ce interconectează autostrăzile A3, din România, şi M4, din Ungaria.

Punctul de trecere este construit de partea ungară, la circa 700 de metri pe teritoriul Ungariei, cu 10 benzi pe fiecare sens, intrare şi ieşire, respectiv patru pentru autoturisme, două pentru autocare şi patru pentru automarfare. Pentru a deservi non-stop cele 20 de artere, Poliţia de Frontieră a suplimentat personalul cu 150 de poliţişti de frontieră, aducând acasă angajaţii bihoreni care au lucrat în alte inspectorate.

Citește mai departe pe crișana.ro, parte rețelei de știri Presshub

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii