Web Analytics

Bicicliști implicați într-un accident rutier la Poiana Lacului

de | 1.06.2017 07:55 | Actualitate

biciclistiMembrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş s-au deplasat în localitățile Pitești, Vedea, Bogați și Curtea de Argeș pentru a susţine activităţi de informare preventivă și recunoașteri în teren la unități de învățământ și diferite obiective.

De asemenea, echipajele SMURD au intervenit la 25 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la 3 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în comuna Poiana Lacului, pentru acordarea asistenței medicale de urgență unor copii de 13 ani, implicați într-un accident rutier (bicicliști).

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă l-a preluat pe unul dintre băieți care prezenta traumatism cranio-cerebral, hematom temporal drept, otoragie, traumatism toraco-abdominal și multiple plăgi și escoriații la membre.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole