Beleți-Negrești: Reținut de polițiști după ce a furat 900 de lei de la un bătrân

de | 30.09.2019 12:00 | Actualitate

 

În seara de 29 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au reținut un bărbat de 38 de ani, din Beleți-Negrești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara aceleiași zile, cel în cauză ar fi deposedat un bărbat de 71 de ani, din aceeași localitate, în curtea locuinței părții vătămate, de suma de aproximativ 900 de lei.

După comiterea faptei, bărbatul a fost identificat de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni și Secției de Poliție Rurală Călinești, iar după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acest articol este despre: retinut beleti-negresti arges

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Joi va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Pitești
Joi va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Pitești

Joi, 27 ianuarie, de la ora 15:00, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Pitești. Proiectele de pe Ordinea de zi sunt următoarele: 1.Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea HCL nr.270/27.08.2020 privind aprobarea...