Web Analytics

BCM U Pitești câștigă meciul cu CSM Miercurea Ciuc

de | 16.03.2021 13:22 | Actualitate, Sport

BCM U FC Argeș Pitești s-a impus în partida cu CSM Miercurea Ciuc, scor 76-65. Meciul a avut loc luni, la Pitești și a contat pentru sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin, ediția 2020/2021.

După un start echilibrat, ce a cuprins două schimbări la conducere și trei situații de egalitate, formația din Pitești a reușit să marcheze nouă puncte în succesiune. Apoi, diferența pe tabela de marcat a urcat la peste 15 puncte. Scorul după 20 minute de joc a fost de 46-30.

Sfertul al 3-lea a fost echilibrat, ofensivele nefiind foarte precise la finalizare. Miercurea Ciuc a avut procentaj mai bun la aruncările din acțiune după 30 minute de joc, dar la posesii pierdute și al intercepții formația gazdă a fost net superioară și de aici a rezultat un număr mult mai mare de aruncări la coș pentru piteșteni. Aceștia conduceau cu scorul de 57-49 la intrarea în secvența decisivă, pe fondul unei reveniri a trupei pregătite de Laszlofy Botond.

 

Citește și Sambo: 11 medalii pentru sportivii de la CSM Pitești la Cupa României

 

Patru coșuri de trei puncte în succesiune au readus echipei din Pitești controlul pe tabela de marcaj în debutul secvenței decisive. Avantajul gazdelor a urcat din nou la 15 puncte și alb-violeții au rămas în avantaj până la încheierea jocului.

Mihai Măciucă a totalizat 16 puncte, 6 recuperări, Tudor Gheorghe a adăugat 11 puncte, iar Nikola Jevtovic a contabilizat 9 puncte, 8 recuperări pentru învingători.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii