Web Analytics
scris marți, 20.08.2024

Băutura i-a pus capac! Scandalagiu reținut în Topoloveni

Un bărbat din Topoloveni a fost reținut pentru furt, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice după ce, băut, a spart gemurile a două magazine și a furat un pachet de țigări.

Băutura i-a pus capac! Scandalagiu reținut în Topoloveni

În ziua de 19 august a.c., polițiștii de investigații criminale din Topoloveni au reținut un bărbat de 37 de ani, din aceeași localitate.

„În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în noaptea de 18 spre 19 august a.c., pe fondul consumului excesiv de alcool, ar fi sustras un pachet de țigarete și ar fi spart geamurile a două magazine, situate pe raza orașului Topoloveni, tulburând astfel ordinea și liniștea publică”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și Medic român din Germania, despre cazul Pantelimon: Noapte bună, România!

Polițiștii din cadrul Formațiunii Investigații Criminale au reținur bărbatului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate cu privire la săvârșirea infracțiunilor de furt, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...