Web Analytics
scris miercuri, 19.06.2024

Bătaie în Argeș, pe DN 7C, potolită de mascați! Șase mașini avariate

Căldura în combinație cu alcoolul întărâtă unele spirite, iar acest lucru poate fi extrem de grav în traficul rutier. În noaptea de marți spre miercuri, 18 spre 19 iunie, polițiștii argeșeni au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la o stare conflictuală între mai multe persoane, pe raza comunei Bascov.

Bătaie în Argeș, pe DN 7C, potolită de mascați! Șase mașini avariate

Citește și: Cod portocaliu de caniculă în Argeș și alte 15 judeţe

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de ordine publică din cadrul Poliției Pitești, jandarmi și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, pentru aplanarea stării conflictuale și preîntâmpinarea altor manifestări violente.

Din verificări a rezultat că pe DN 7C, la limita dintre localitățile Bascov și Merișani, mai multe persoane au fost implicate în evenimente rutiere, iar pe acest fond s-au agresat reciproc.

La fața locului au fost găsite șase autoturisme ce prezentau avarii. Șapte persoane au solicitat îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

În urma cercetărilor au fost identificați conducătorii autovehiculelor implicate, respectiv șase bărbați, dintre care patru cu vârste cuprinse între 28 și 42 de ani, din Bascov, și doi bărbați, de 29 și 40 de ani, din Merișani.
Toți conducătorii auto au fost testați pentru detectarea prezenței de alcool și de substanțe psihoactive, iar la unul dintre ei a rezultat o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat – mai arată sursa citată.

A fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, vătămare corporală din culpă, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Toate cele șase autovehicule implicate în eveniment au fost ridicate pentru cercetări.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită