Web Analytics
scris vineri, 28.06.2024

Baroul Argeș a sărbătorit 160 de ani

Astăzi se marchează împlinirea a 160 de ani de la înfiinţarea Baroului Argeş. Cu prilejul acestei aniversări, Baroul Argeș a organizat un eveniment special la care a participat şi Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, președinta Consiliului Superior al Magistraturii, Denisa Stănișor, judecători, conducerea UNBR, conducerea Baroului Argeș, avocați, reprezentanți ai Baroului Versailles cu care Baroul Argeș este înfrățit de 33 de ani.

Baroul Argeș a sărbătorit 160 de ani

A fost prezent Președintele UNBR, Traian Briciu, vicepreședinții UNBR : Daniel Fenechiu, Sergiu Stanila și Ion Dragne, membrii Comisiei Permanente, și 24 decani din țară.

Printre invitați s-a aflat și directorul Penitenciarului Colibași, Patric Ghebaru.

Evenimentul a fost marcat prin dezvelirea unei plăci aniversare.

Citește și Tânărul care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova, condamnat la 15 ani de detenție

„Întotdeauna, o sărbătoare a unei profesii liberale, mai ales într-un judeţ cu ştaif cum este Argeșul, este un moment emblematic. Respectul pe care vi-l purtăm vouă, celor care participaţi în mod activ la exercitarea acestei profesii de avocat în judeţul Argeş, dar nu doar în judeţul Argeş este arătat prin prezenţa atâtor oameni care au multe de spus la nivel naţional în sistemul judiciar. De la preşedinta Consiliului Superior al Magistraturii, dumneavoastră, care reprezentanţi instanţele din judeţul Argeş şi nu numai, sunteţi cei mai importanţi actori într-un stat de drept, într-o democraţie consolidată, pentru o viaţă echilibrată şi sănătoasă a fiecărui cetăţean din România”, a transmis Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită