Web Analytics

Bărbatul omorât aseară pe trecerea de pietoni este caligraful Petre Ghilencea

de | 13.12.2019 10:54 | Actualitate

 

Aseară a avut loc un accident grav în cartierul Craiovei, în zona Școlii Nr. 11. Un piteștean, în vârstă de 72 de ani, a fost lovit de un autoturism condus de un piteștean de 49 de ani.

Bărbatul a decedat la spital. Acesta se afla pe trecerea de pietoni când a fost lovit. Șoferul vinovat se urcase beat la volan. Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a stabilit o valoare de peste 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul omorât aseară pe trecerea de pietoni de șoferul beat este caligraful Petre Ghilencea. Acesta a urmat, în urmă cu vreo cinci ani, cursurile de caligrafie organizate de profesoara Lucreţia Picui la Biblioteca Judeţeană ”Dinicu Golescu”. A aflat secretele artei care dă viaţă literelor sau, mai bine spus, a semnelor grafice după pensionare, caligraful fiind de meserie tehnician în construcţii civile şi industriale.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Dumnezeu sa il odihneasca in pace, iar criminalului sa ii aduca ani grei de puscarie.
    Pana nu vom avea 100% supraveghere video a traficului si sanctiuni drastice ale nerespectarii regulilor, acesti criminali alcoolici si subumani vor continua sa ne ucida familiile!!!

    • Și ce să facă supravegherea, să filmeze în direct uciderea unui om?!

      • Sigur ca nu despre asta e vorba. Este vorba de faptul ca funebrul audi alb e cunoscut in Pitesti pentru aventurile din ultimul an. E vorba de numeroasele inregistrari cu camere de bord care nu au putut fi luate in consideratie de autoritati. E vorba de un personaj toxic, alcoolic de mai bine de un an, sprijinit de ruda cu influenta in trecut la marea intreprindere argeseana (iar azi in mediul de afaceri local), dar care in ultimul an a comis numeroase infractiuni si a pus in pericol numeroase vieti. Asta ar fi trebuit sa descopere supravegherea video. Era doar o chestiune de timp….
        Sunt mii ca el in tara asta, pentru toti e doar o chestiune de timp…