Web Analytics

Bărbat urmărit național, depistat de polițiștii piteșteni

de | 1.05.2017 09:24 | Actualitate

politia urmaritÎn ziua de 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești l-au depistat pe N.A.A., de 28 de ani, din municipiul Pitești, urmărit național, pe numele căruia Judecătoria Sebeș a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, bărbatul fiind condamnat la 3 ani de închisoare pentru sâvărșirea de infracțiuni de furt. Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

De asemenea, în ultimele 72 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 544 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 161.411 lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 71 de permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii