Web Analytics
scris marți, 28.05.2024

Bărbat lovit într-o benzinărie din Stoenești. De la ce a pornit conflictul


În ziua de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere și au reținut un bărbat de 42 de ani, din Cetățeni.

Bărbat lovit într-o benzinărie din Stoenești. De la ce a pornit conflictul

Citește și: Copil de 8 ani, căzut din telescaun în stațiunea Straja. Era însoțit tot de un minor

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 03 mai a.c., bărbatul, împreună cu un tânăr, ar fi lovit un alt bărbat, în timp ce se aflau în zona unei stații de alimentare cu carburanți din localitattea Stoenești, tulburând, astfel, liniștea și ordinea publică.

De asemenea, din verificări a reieșit faptul că bărbatul s-ar fi deplasat cu un autoturism până la locul faptei, deși nu este deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

După administrarea probatoriului, cel în cauză afost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 28 mai a.c., să fieprezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită