Web Analytics
scris marți, 28.05.2024

Bărbat din Valea Mare Pravăț, reținut pentru tăiere ilegală de arbori

În ziua de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de tăierea fără drept de arbori și furtul de arbori tăiați ilegal în stare de recidivă și au reținut un bărbat de 30 de ani, din Valea Mare Pravăț.

Bărbat din Valea Mare Pravăț, reținut pentru tăiere ilegală de arbori

Citește și Bărbat lovit într-o benzinărie din Stoenești. De la ce a pornit conflictul

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 19 mai 2023, bărbatul, împreună cu alți doi bărbați, ar fi tăiat ilegal, cu motofierăstrău, 22 de arbori specia fag, din fondul forestier național, și ar fi sutras materialul lemnos rezultat. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 28 mai a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...