Web Analytics

Bărbat din Pitești reținut pentru contrabandă cu țigări

de | 30.04.2020 17:09 | Actualitate

 

În ziua de 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, și au reținut un bărbat de 40 de ani, din Pitești.

Reamintim că la data de 28 aprilie a.c., polițiștii argeșeni au reținut doi bărbaţi depistați în flagrant în noaptea de 27 spre 28 aprilie a.c. în timp ce descărcau 148 de baxuri de ţigări netimbrate, dintr-o semiremorcă a unui ansamblu auto într-o autoutilitară.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.000.000 lei. În continuarea cercetărilor, în cursul zilei de 29 aprilie a.c., polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare, în Pitești, Moșoaia și Merișani, iar după administrarea probatoriului, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani, din Pitești, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, polițiștii au pus în aplicare măsura asiguratorie a sechestrului pentru bunuri imobile aparținând celui în cauză, în valoare totală de aproximativ 120.000 euro.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii