Web Analytics

Bărbat din Mioveni efectua transport ilegal de persoane

de | 26.06.2018 09:19 | Actualitate

pol miovÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 146 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 35.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 14 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni l-au depistat pe C.A., de 27 de ani, din Mioveni, care efectua transport de persoane cu un autoturism fără a deţine autorizaţie taxi.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei conform Legii 38/2003, totodată fiind reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare pentru 6 luni.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii