Web Analytics

Bărbat din Dârmănești reținut pentru furt calificat

de | 28.01.2020 15:41 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 100.000 de lei, și au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 29 de permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi au identificat un bărbat de 26 de ani, din Dârmăneşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii ianuarie 2020, acesta ar fi sustras mai multe scule şi unelte din incinta unei societăţi comerciale aflată în construcţie.

De asemenea, din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii decembrie 2019, acesta ar fi pătruns prin efracție și în anexa unei locuințe din aceeași localitate, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Prejudiciul de la ambele fapte, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, a fost recuperat aproape în totalitate. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Bărbat din Dârmănești reținut pentru furt calificat.” Dar, unde facu aista aiasta calificare , la care hacademie ?! Or mai fi si altii interesati de asa „calificare” ! Bre, ninecilor aveti mare grija, ce si cum vorbiti ! Mai destupati-va la minte, altfel muriti prosti/desi va dati destepti ! … Mult as vrea sa nu-mi vina vreun „distept” cu „dreptul” . Auzi vorba, „furt calificat” – tara de hoti/prin definitie !

Ultimele articole