Web Analytics
scris duminică, 15.09.2024

Bărbat arestat preventiv după ce și-a agresat sexual fiica vitregă de doar 14 ani

Un bărbat de 35 de ani, din Cornești, județul Dâmbovița, a fost arestat preventiv, acuzat că și-a agresat sexual fiica vitregă, în vârstă de 14 ani, informează Mediafax.

Bărbat arestat preventiv după ce și-a agresat sexual fiica vitregă de doar 14 ani

Polițiștii din Dâmbovița, Secția nr. 3 Poliție Rurală Butimanu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 35 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. Din investigațiile efectuate a rezultat că, în 11 septembrie, în timp ce se afla acasă, o fată de 14 ani, din Cornești, a fost agresată sexual de tatăl vitreg.

Citește și: O angajată a unui cămin social a furat banii pentru bătrânii cu handicap și i-a pierdut la păcănele

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, iar vineri a fost prezentat Judecătoriei Târgoviște, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...